Beurs

Extreem leuke beurs

Het weekend van 7 en 8 augustus 2021 hadden wij een enorm extreem leuke inspirerende beurs bijgewoond met onze verkoopstand.

Marleen Debord (die bij ons in het magazine de Yoga doet) organiseerde voor de laatste keer een spiritueel weekend en tevens zal ook de locatie Het Monikkenhof van Vlierbeek in Geetbets (BE) de laatste keer gebruikt worden als beurslocatie.

De vele bezoekers die wij (Hans Van Dyck en Timmy Van den Heuvel) hebben kunnen verder helpen op onze stand was echt de max! Mensen die kozen voor edelstenen ter ondersteuning van zelfliefde, betere communicatie, menstruatie, verlegenheid, terug in je kracht komen, innerlijk kind, … kregen van Timmy nog een extra edelsteenlezing. Ook onze wierookstokjes en wierookharsen gingen deze keer goed voor mensen die op zoek zijn naar warmte in hun hart, om te genezen van diep verdriet en gekwetstheid, …

Wie op zondag extra vroeg aanwezig was (11.11 uur) kon je genieten van een prachtige drumcirkel door alle standhouders ten voordele van “The World Water Law”.

De volgende beurs waar wij zijn is op 18 september 2021.

Deze gaat door te Hoog Kattenbos 17, 3920 Lommel. Op zaterdag 18 september 2021 van 10:00 tot 21:00. Organisatie is door Shennah’s Events en vzw Het Groeiveld. Meer informatie via deze link.

Bron
Marleen Debordvzw Het GroeiveldGroei- en Bloeibeurs

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button