Beurs

Groei- en Bloeibeurs te Lommel

Zaterdag 18 september 2021, 10.00 tot 20.00 uur

Op zaterdag 18 september 2021 van 10.00 tot 20.00 uur kan je onze verkoopstand vinden op deze unieke beurs in een unieke locatie. Zeer kindvriendelijk en veel kinderanimatie aanwezig.


Op deze beurs gaan we de verbondenheid aan tussen mens, dier en natuur. Zeker in deze tijd is er veel nood aan verbinding, inzichten en healing. Bij de vele standhouders kan je vanalles vinden op het gebied van spiritualiteit, groei, gezondheid, welzijn, creativiteit en bewustwording. Alles voor lichamelijk en geestelijk welzijn, denk aan: coaching, persoonlijke consulten, healing, mindfulness, massages (voor mens en dier), wellness en yoga.

Je kan hier vele spirituele artikelen kopen en er zijn mediums en kaartleggingen met een richtprijs van € 15,00 per consult. Er wordt natuurlijk ook gezorgd voor een hapje en een drankje, soep en andere lekkers aan democratische prijzen.

Door COVID-richtlijnen moet je een voorverkoopticket kopen of ter plaatste betalen. Om veiligheidsredenen en voor de voedselveiligheid zijn (huis)dieren niet toegestaan in de gebouwen waar zich de dieren van de vzw het Groeiveld bevinden.

Organisatie:
vzw Het Groeiveld
Shennah’s Events

Locatie:
vzw zorg- en belevingsboerderij het Groeiveld
Hoog Kattenbos 17, 3920 Lommel
+32 (0) 11 555 523, +32 (0) 472 701 367
vzwhetgroeiveld@gmail.com

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button