Cursiefje

Goddelijke intelligentie

Ik zag dit weekend een groepje muzikanten spelen, en begon me te verwonderen over iets.

Op een bepaald moment in de geschiedenis hebben we wat schijnbaar willekeurige onderdelen bij mekaar geraapt, hout, ijzer, lijm,… en hebben we hier iets mee gebouwd waarmee we dan een geluid kunnen produceren dat zoveel meer is als de som van zijn onderdelen… Muziek.

De prachtige harmonie van frequenties die verschillende instrumenten en stemmen als 1 geheel brengen. Is dat geen simpel genoeg bewijs dat de wereld waarin wij leven niet zomaar een willekeurige opeenstapeling is van protonen, elektronen, atomen, moleculen,…

Is dit geen simpel genoeg bewijs dat het leven doordrongen is van een hogere intelligentie?
Is het toeval dat een regenboog een prachtige opeenvolging van kleuren tentoonstelt?
Is het toeval dat een simpele knuffel met de juiste persoon je het gevoel geeft dat alles oké is en alles goedkomt, ongeacht de situatie waarin je je nu bevind?
Zijn dat slechts wat chemische reacties in je hersenen?
Of zit er hier werkelijk iets meer achter?

Ik zeg je: alles in dit universum is doordrongen van een Goddelijke Intelligentie, die altijd bij je is wanneer je deze nodig hebt. Je hebt het maar te vragen.

Weet dat je er niet alleen voor staat!

Weet dat alles wat het leven je aanbied, er is om je te helpen jezelf uit te drukken als dat wat jij echt bent, een magnifiek spiritueel wezen van Licht en Liefde.

Dikke knuffel,

Peter

Bron
Peter Van de Putte [Leef Es Licht]

Peter Van de Putte

Peter Van de Putte is een enthousiaste jongeman uit Hulshout. Hij heeft al een heel persoonlijk groeiproces achter de rug, waarbij hij meer inzicht heeft gekregen over hoe het leven hier op aarde werkt. Hij hoopt hiermee ook anderen te kunnen helpen om de zin terug te vinden in hun leven. Overdag werkt hij als software-developer bij een bedrijf, en daarbuiten heeft hij zijn eigen praktijk "Leef es Licht" te Hulshout (BE) waar je terecht kan voor een ontspannende energetische massage.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button