Cursiefje

Magie

Kijk eens rondom je, in het midden van alle tumult en chaos.
Sta stil, en laat het binnenkomen.

Er is magie in de wereld.

In de wolkjes die beschenen worden door de warme zon. In de mooie vormen van wat men soms “onkruid” noemt. In de doordringende blik van de ogen van een kat. In de kleuren van het eten dat je eet, de bloemen langs de kant van de weg, de bladeren van de bomen. In de magnifieke complexiteit van het menselijk lichaam, dat gewoon gewoon werkt zoals het werkt.

Sta stil, en laat doordringen dat de realiteit waarin wij leven magie bevat. Er is een onderliggende energie die al deze magische elementen bij elkaar brengt. Je kan ze niet zien met je fysieke zintuigen, maar je kan ze wel voelen.

Sommigen noemen het God.
Sommigen noemen het de Tao.
Of het Universum.
De Universele Liefde.
De Ether.
Het Al.
Het Hogere.
Hierboven.

Noem het zoals je wil, maar uiteindelijk hebben ze het allemaal over hetzelfde ding.

Datgene wat de oorsprong is van de magische realiteit waarin wij leven, en alle andere realiteiten.
Weet dat wat er ook gebeurt, je gedragen wordt door deze energie, en niets of niemand je hier ooit van kan afscheiden.

Weet dat je altijd beroep kan doen op deze energie als je deze nodig hebt, om je op de manier die het beste is voor jou, te ondersteunen in elke situatie.

Met Liefde en Verbinding,

Peter Van de Putte

Peter Van de Putte is een enthousiaste jongeman uit Hulshout. Hij heeft al een heel persoonlijk groeiproces achter de rug, waarbij hij meer inzicht heeft gekregen over hoe het leven hier op aarde werkt. Hij hoopt hiermee ook anderen te kunnen helpen om de zin terug te vinden in hun leven. Overdag werkt hij als software-developer bij een bedrijf, en daarbuiten heeft hij zijn eigen praktijk "Leef es Licht" te Hulshout (BE) waar je terecht kan voor een ontspannende energetische massage.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button