Cursiefje

Het zien voor wat het is

Spiritueel zijn wilt niet zeggen dat je plots op een wolkje leeft, geen problemen meer hebt en alleen maar praat over rozengeur en maneschijn. Het wil ook zeggen dat je durft kijken naar de stukken in jezelf, en in de wereld rondom je, die niet altijd aangenaam zijn om naar te kijken.

Dat je deze dingen durft bekijken en benoemen voor wat ze zijn, zonder te verbloemen. De eerste stap in het oplossen van een probleem, is te erkennen dat er een probleem is. En dat kan soms confronterend zijn. Dat kan confronterend zijn, omdat we dan soms moeten toegeven dat we zelf een deel van de oorzaak zijn, en dat willen we niet altijd.

Ons ego wil dat niet.
Dat is te pijnlijk.

Maar weet dan het volgende:
Alles wat je ooit gedaan hebt, deed je vanuit de beste intentie die je op dat moment had, met de informatie die je toen ter beschikking had, en dat is oké. Elk moment kunnen we opnieuw kiezen wie we op dit moment willen zijn, ongeacht wat er in het verleden gebeurd is. Elk moment is nieuw, en elk moment biedt een nieuwe kans aan om onszelf uit te drukken volgens de hoogste visie die we op dat moment hebben van onszelf en de wereld rondom ons.

Wees niet te hard voor jezelf, en maak je keuzes uit liefde voor jezelf, elk moment opnieuw. Ik hoop dat je van vandaag de meest glorierijke dag zult maken tot nu toe.

Peter Van de Putte

Leef Es Licht

Peter Van de Putte

Peter Van de Putte is een enthousiaste jongeman uit Hulshout. Hij heeft al een heel persoonlijk groeiproces achter de rug, waarbij hij meer inzicht heeft gekregen over hoe het leven hier op aarde werkt. Hij hoopt hiermee ook anderen te kunnen helpen om de zin terug te vinden in hun leven. Overdag werkt hij als software-developer bij een bedrijf, en daarbuiten heeft hij zijn eigen praktijk "Leef es Licht" te Hulshout (BE) waar je terecht kan voor een ontspannende energetische massage.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button