Cursiefje

Het juiste pad

Afgelopen weekend had ik zo’n dag.
Ik dacht aan iemand specifiek, die ik wou vragen om een tochtje te gaan fietsen, en plots stuurt uitgerekend deze persoon mij met exact dezelfde vraag.

Ik dacht op het einde van deze fietstocht nog, dat ik iemand specifiek zou tegenkomen, en ik kwam inderdaad even later juist deze persoon tegen. Ik had een kaartje gekocht voor mijn moeder, voor Moederdag, en hierop een tekstje geschreven. Zij had voor mij een kaartje gekocht voor mijn verjaardag met ook een tekstje, en bleek dat wij beiden min of meer over dezelfde dingen hadden geschreven.

Alles liep vanzelf.

Het leven is op de eerste plaats energetisch, en het fysieke is slechts een weerspiegeling van wat er leeft op energetisch vlak. Wanneer je op het juiste pad zit, oftewel op de juiste “frequentie”, dan ontstaat er magie. Dit worden ook wel synchroniciteit genoemd.

Dingen waar je aan denkt komen uit.
Je zweeft als het ware door je dag, alles loopt vanzelf. Je ziet overal tekens. Bijvoorbeeld een nummerplaat met een speciale combinatie, die net voor jou betekenis heeft, of een liedje op de radio dat jou als het ware rechtstreeks aanspreekt.

Wanneer je dit al gevoeld hebt, weet je ook het verschil. Als je dan teruggaat naar een energie waar alles zwaar aanvoelt, als een strijd, voelt dit eens zo slecht, want je kent het verschil.

Het is deze hogere, fijnere, vanzelf lopende frequentie die een reflectie is van je ware aard. Van je ziel. Deze herinnert je eraan wie/wat je echt bent. Een prachtig, stralend spiritueel wezen van Licht en Liefde, dat een tijdelijke ervaring komt opdoen in een fysiek lichaam, om op deze manier zichzelf uit te drukken als dat wat zij echt is.

Peter Van de Putte

Leef Es Licht

Peter Van de Putte

Peter Van de Putte is een enthousiaste jongeman uit Hulshout. Hij heeft al een heel persoonlijk groeiproces achter de rug, waarbij hij meer inzicht heeft gekregen over hoe het leven hier op aarde werkt. Hij hoopt hiermee ook anderen te kunnen helpen om de zin terug te vinden in hun leven. Overdag werkt hij als software-developer bij een bedrijf, en daarbuiten heeft hij zijn eigen praktijk "Leef es Licht" te Hulshout (BE) waar je terecht kan voor een ontspannende energetische massage.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button