Cursiefje

Begrip

“Gelijk hebben” maakt meer en meer plaats voor begrip. Begrip voor het feit dat iedereen uniek is, en iedereen zijn eigen talenten en uitdagingen heeft. Wat voor mij peanuts is, kan voor jou een groot struikelblok zijn, en omgekeerd.

Het is in deze tijd eens zo belangrijk dat we daarin begrip kunnen tonen naar elkaar toe.

Begrip creëert verbinding, harmonie, en een gevoel van “er niet alleen voor staan”.

“Gelijk hebben” creëert meer en meer strijd, discussie, ergernis, verdeeldheid en uiteindelijk een gevoel van eenzaamheid en “niemand begrijpt mij”.

We willen uiteindelijk allemaal hetzelfde in dit leven, en dat is: begrepen worden, aanvaard worden, onszelf kunnen zijn, geliefd worden,… en samen kunnen we dat bereiken!

Peter Van de Putte

Leef Es Licht

Peter Van de Putte

Peter Van de Putte is een enthousiaste jongeman uit Hulshout. Hij heeft al een heel persoonlijk groeiproces achter de rug, waarbij hij meer inzicht heeft gekregen over hoe het leven hier op aarde werkt. Hij hoopt hiermee ook anderen te kunnen helpen om de zin terug te vinden in hun leven. Overdag werkt hij als software-developer bij een bedrijf, en daarbuiten heeft hij zijn eigen praktijk "Leef es Licht" te Hulshout (BE) waar je terecht kan voor een ontspannende energetische massage.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button