Cursiefje

1001 redenen

Je zal altijd 1001 dingen kunnen bedenken om angstig voor te zijn, dingen die je verhinderen om hier en nu gewoon gelukkig te zijn. dingen die maken dat het hier en nu “niet goed is” of “niet goed gaat met je”.

Als ik … heb, dan zal ik het eindelijk gemaakt hebben.
Als … opgelost is, dan zal ik me eindelijk op mijn gemak kunnen voelen.
Als ik … bereikt heb, dan zal ik eindelijk gelukkig zijn.

Plots ben je aan het einde van je leven en besef je dat je heel je leven hebt uitgekeken naar een ideale situatie, de ideale omstandigheden, die er nooit geweest zijn… en ondertussen ben je vergeten te leven. je hebt het “over”leefd, maar je hebt niet geleefd.

Net zoals je op elk moment 1001 redenen kunt bedenken om niet gelukkig te zijn, zijn er in elk moment ook 1001 redenen om dat wel te zijn. 1001 wonderen die zich ontvouwen voor je ogen. léven, is meer dan ” over”leven. het leven bevind zich in het hier en nu, en nergens anders. het zou zonde zijn om dat te missen, terwijl we wachten op iets dat er nog niet is …

Ik hoop dat je vandaag de meest prachtige en wonderlijke dag mag beleven die je jezelf kan voorstellen!

Peter Van de Putte

Leef Es Licht

Peter Van de Putte

Peter Van de Putte is een enthousiaste jongeman uit Hulshout. Hij heeft al een heel persoonlijk groeiproces achter de rug, waarbij hij meer inzicht heeft gekregen over hoe het leven hier op aarde werkt. Hij hoopt hiermee ook anderen te kunnen helpen om de zin terug te vinden in hun leven. Overdag werkt hij als software-developer bij een bedrijf, en daarbuiten heeft hij zijn eigen praktijk "Leef es Licht" te Hulshout (BE) waar je terecht kan voor een ontspannende energetische massage.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button