Cursiefje

Gouden Boom

Hoe kan de gouden boom zichzelf ooit als “van goud” ervaren zonder een referentiepunt om mee te vergelijken? Als er niets anders dan goud is, hoe kan hij dan ooit van zichzelf, uit ervaring, weten dat hij van goud gemaakt is?

Hij kan het wel weten met zijn verstand, maar hij kan het niet volledig doorvoelen, als hij geen omgeving rondom zich heeft die niet van goud is. Pas als de hele wereld rondom de boom grijs is, heeft de boom een referentie om echt vanuit ervaring te kunnen concluderen dat hij zelf van goud gemaakt is, en kan hij met zijn gouden licht op de omgeving schijnen.

Hoe kunnen wij ooit, als wezens van licht en liefde, ten volste ervaren wat wij zijn, als we geen referentiekader hebben waarin we deze vergelijking kunnen maken?

Peter Van de Putte

Leef Es Licht

Peter Van de Putte

Peter Van de Putte is een enthousiaste jongeman uit Hulshout. Hij heeft al een heel persoonlijk groeiproces achter de rug, waarbij hij meer inzicht heeft gekregen over hoe het leven hier op aarde werkt. Hij hoopt hiermee ook anderen te kunnen helpen om de zin terug te vinden in hun leven. Overdag werkt hij als software-developer bij een bedrijf, en daarbuiten heeft hij zijn eigen praktijk "Leef es Licht" te Hulshout (BE) waar je terecht kan voor een ontspannende energetische massage.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button