Lifestyle

De Spirituele Wereld Kerstmis

Als je nu al niet kan wachten op die gezellige tijd, dan hebben wij voor jou nu al een manier om je in de tijdsgeest van Kerstmis te wanen.

Naast onze gewone lijst in Spotify van De Spirituele Wereld waar je rustige achtergrondmuziek vindt voor meditatie, rustpauze’s, muziek voor te ontspannen, … en lijst met Wellness muziek voor meditatie en massage kan je sinds vandaag onze nieuwe lijst vinden.

De Spirituele Wereld Kerstmis

Een unieke lijst speciaal voor jou met gezellige, romantische en sfeerrijke Kerstmuziek in een jazz sfeertje. Ideaal voor op de achtergrond door de dag, bij het eten, …

114 nummers goed voor 6 uur en 50 minuten muziek.

De Spirituele Wereld

318 nummers goed voor 27 uur en 50 minuten muziek.

De Spirituele Wereld Wellness

104 nummers goed voor 6 uur en 32 minuten muziek.

Via
De Spirituele Wereld (spirituele muziek)De Spirituele Wereld KerstmisDe Spirituele Wereld Wellness

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button