Lifestyle

De Spirituele Wereld Kerstmis

Als je nu al niet kan wachten op die gezellige tijd, dan hebben wij voor jou nu al een manier om je in de tijdsgeest van Kerstmis te wanen.

Naast onze gewone lijst in Spotify van De Spirituele Wereld waar je rustige achtergrondmuziek vindt voor meditatie, rustpauze’s, muziek voor te ontspannen, … en lijst met Wellness muziek voor meditatie en massage kan je sinds vandaag onze nieuwe lijst vinden.

De Spirituele Wereld Kerstmis

Een unieke lijst speciaal voor jou met gezellige, romantische en sfeerrijke Kerstmuziek in een jazz sfeertje. Ideaal voor op de achtergrond door de dag, bij het eten, …

114 nummers goed voor 6 uur en 50 minuten muziek.

De Spirituele Wereld

318 nummers goed voor 27 uur en 50 minuten muziek.

De Spirituele Wereld Wellness

104 nummers goed voor 6 uur en 32 minuten muziek.

Via
De Spirituele Wereld (spirituele muziek)De Spirituele Wereld KerstmisDe Spirituele Wereld Wellness

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button