Lifestyle

7 stappen om een spirituele Halloween te beleven

Werp alle commerciële producten weg en vier op een zielsvolle manier Halloween.

Maak nu enkele goede voornemens zoals bij Nieuwjaar.

Halloween is de avond van het Samhain festival (31 oktober), het heidense Nieuwjaar, waardoor het dus eigenlijk de perfecte tijd is om enkele wensen te doen voor de komende 12 maanden. Schrijf een lijst en plaats deze in je groentetuin, bedek met zand en plant hier zaden op. Het voeden van de planten zal helpen je voornemens te laten uitkomen.

Eer je voorouders.

In Mexico wordt de tijd rond Halloween gevierd als ‘Dias de los muertos’ (Dag van de Doden). Om familieleden en voorouders te eren die zijn overgegaan naar de andere kant. Breng hulde aan je familie door een fotolijst met foto’s van hen te vullen en deze op een speciale plaats in je huis te plaatsen.

Omarm de duisternis

Nu de zonnige zomerdagen voorbij zijn, is dit het moment om de duisternis te verwelkomen. Gebruik rond Halloween alleen maar kaarslicht en omarm je schaduwkant. Accepteer nu de delen van je persoonlijkheid waarvan je denkt dat ze negatief zijn en laat ze deel uit maken van wie jij bent.

Doe Scrabble-waarzeggerij

Samhain is de perfecte tijd om waarzeggerij te proberen. Neem je Scrabble spel uit de kast en gooi een handvol letters op de grond terwijl je een vraag stelt aan de overledenen. Het kan goed zijn dat je een woord te lezen krijgt.

Een lekker diner voor jou en je overledenen

Op Halloween is de sluier tussen onze wereld en de andere kant het dunst, dus een optimale periode om verbinding met de zielen te maken. Kook een speciaal diner en terwijl je de tafel dekt, dek je ook een plaats voor hen aan tafel. Eet nu in stilte en denk aan hen, je zal merken dat ze je iets sturen vanuit de andere kant zoals een veertje, een munt of een sieraad.

Liefde

Doe een ritueel om een extra boost te geven aan de liefde. Snij een hart in een pompoen en schep de binnenkant eruit. Snij nu aan de onderkant de naam van je geliefde. Plaats een kaars met rozengeur in het midden van de pompoen en visualiseer gelukkige tijden met je geliefde.

Themafeest ‘Incarnatie’

Feesten doen we allemaal graag, maar als je nu eens een gekostumeerd feestje doet. Nee, geen carnaval, maar wel een feest waarbij iedereen moet komen met hoe hij eruit zag in zijn vorige levens. Het is geweldig om interessante gesprekken op te bouwen en je kan zelfs ontdekken dat je misschien wel een vorig leven hebt gedeeld met één van je vrienden.

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor.

Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien.

Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Via
Afbeelding Heks: Enrique Lopez Garre [Pixabay]

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button