Lifestyle

Heb jij ook soms een “Zetje” nodig?

Net zoals grote mensen hebben kinderen wel eens een ‘zetje’ nodig om met zichzelf of met jou te babbelen over ‘kleine-mensen-problemen’ of gewoon over dingen die hen bezig houden.

‘Zetje’ en haar boekje willen een aanzet zijn om dat gesprek ook echt op gang te brengen, aan de hand van kleine, herkenbare verhaaltjes, gedichtjes én met de hulp en de knuffels van de pop ‘zetje’…

Leuk om samen te lezen, voor te lezen of je kind kan er natuurlijk ook alleen mee aan de slag. Na elk verhaal is er een lege bladzijde voorzien waar je kind helemaal naar eigen behoefte en inspiratie kan schrijven, tekenen, plakken over zijn of haar eigen beleving.

Ontstaan Zetje

Het verhaal en het idee voor ‘Zetje’ is ontstaan door de gevoelens die Lisette Geusens als kind ervaren heeft. Zij voelde zich als kind heel dikwijls alleen en droevig en had het gevoel dat ze nergens terecht kon. Wetende dat ze niet de enige was met dat probleem, besloot ze hier iets rond uit te werken. En zo is ‘Zetje’ ontstaan…

Lisette (Ous maa) heeft ongeveer 3 jaar aan haar idee gewerkt samen met een paar super vrienden en haar dochter Nanz.

In april 2019 sloeg het noodlot toe en kreeg Lisette te horen dat ze een kwaadaardig hersentumor had. Ze heeft nog een jaar hard gevochten om zo het concept ‘zetje’ in maart 2020 nog helemaal uit te kunnen werken.

Op 18 mei 2020 heeft Zet de strijd tegen haar ziekte moeten opgeven en is ze overleden. Haar grootste wens was ‘Zetje’ ook effectief op de markt te brengen.

Deze wens wordt nu dus werkelijkheid. Nanz en haar super vrienden hebben een VZW opgericht en hebben nog grootse plannen met ‘Zetje’.

We zijn er zeker van dat Zet van hierboven alles op de voet zal volgen en super fier zal zijn, dat kinderen nu hun verhalen en geheimen aan ‘Zetje’ kunnen vertellen.

Veel knuffelplezier 😊

Informatie

Website Zetje: www.nanz-co.com/zetjes-verhaal/

  • De kostprijs van Zetje is € 39,95 per pakket (Zetje + boekje).
  • Boekje apart verkrijgbaar voor € 9,95.
    • Zetje niet apart verkrijgbaar.
  • Verzendkosten binnen België € 7,50 (verzendkosten buiten België kunnen hoger zijn een meerprijs zal betaald moeten worden).

Via
Bron: Nanz
Bron
Bron: ZetjeBron: Zetje (Facebookpagina)

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button