Cursiefje

Het zit in je

Ergens diep vanbinnen zit het in je.
Het is er altijd geweest, maar soms ben je het vergeten.

De hoop dat er meer is dan wat je waarneemt met je zintuigen. Je hebt het weg geredeneerd met wetenschap en logica. Je hebt geleerd dat sprookjes niet bestaan en dat je in de “echte” wereld realistisch moet blijven. Maar diep in jou zit nog steeds dat kind, dat hoopt dat je toch gelijk had.

Wat als?
Wat als het toch waar zou zijn?

Dat zou alles veranderen!

Het leven zou plots een hele andere betekenis krijgen. Alles dat ooit logisch leek zou absurd worden en alles dat ooit absurd leek zou plots logisch worden. Dat is pas absurd! Je zou plots dingen zien die je nog nooit eerder gezien had, terwijl je naar hetzelfde kijkt.

Alles is nieuw!
Er zou niets veranderen, en tegelijk verandert alles.
Maar sprookjes bestaan niet zeggen ze… of toch???

Peter Van de Putte

Leef Es Licht

Peter Van de Putte

Peter Van de Putte is een enthousiaste jongeman uit Hulshout. Hij heeft al een heel persoonlijk groeiproces achter de rug, waarbij hij meer inzicht heeft gekregen over hoe het leven hier op aarde werkt. Hij hoopt hiermee ook anderen te kunnen helpen om de zin terug te vinden in hun leven. Overdag werkt hij als software-developer bij een bedrijf, en daarbuiten heeft hij zijn eigen praktijk "Leef es Licht" te Hulshout (BE) waar je terecht kan voor een ontspannende energetische massage.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button