Cursiefje

Van informatie naar gevoel

We hebben het informatietijdperk achter de rug, alles wat we doen, wie we zijn, wat we hebben, staat op één of andere manier geregistreerd in de “big-data-cloud”. We zijn ook heel goed geworden in het registreren en kwantificeren van alle verschijnselen en gebeurtenissen op deze wereld.

We zijn nu echter op een punt aanbeland waarin al deze informatie ons niet langer dient, zolang er geen gevoel aan verbonden is. Wat is de betekenis van informatie zonder gevoel? Betekenis vinden in dingen kan pas wanneer we voelen wat bepaalde “neutrale” informatie met ons doet. Zonder dit gevoel brengt het ons alleen maar in de war en raken we de weg kwijt.

Het internet heeft de wereld verbonden op informatief niveau, de volgende verbinding die we aangaan is een innerlijke gevoels-verbinding, waarin het gevoel ons de waarheid zal tonen over het leven dat zich voor ons (of in ons!) ontplooit.

Geniet nog van het mooie weer de komende dagen!
❤️🌳🌎

Peter Van de Putte

Leef Es Licht

Peter Van de Putte

Peter Van de Putte is een enthousiaste jongeman uit Hulshout. Hij heeft al een heel persoonlijk groeiproces achter de rug, waarbij hij meer inzicht heeft gekregen over hoe het leven hier op aarde werkt. Hij hoopt hiermee ook anderen te kunnen helpen om de zin terug te vinden in hun leven. Overdag werkt hij als software-developer bij een bedrijf, en daarbuiten heeft hij zijn eigen praktijk "Leef es Licht" te Hulshout (BE) waar je terecht kan voor een ontspannende energetische massage.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button