Spirituele Boeken

Perfect verborgen depressie

Hoe perfectionisme je mentale gezondheid kan ondermijnen

Auteur: Margaret Robinson Rutherford

Je leven ziet er vanaf de buitenkant perfect uit, maar vanbinnen voel je je heel anders…
Weet jij niet beter dan dat het tonen van je gevoelens een teken van zwakte is?
Voelt je kwetsbaar opstellen voor jou vooral heel onveilig?

Dan is het heel goed mogelijk dat jij overleeft door het creëren van het perfecte plaatje – met een glimlach op je gezicht lijk je alle touwtjes in handen te hebben en je staat altijd voor anderen klaar. Maar vanbinnen voel je je anders: onzeker, somber, vol zelfkritiek en schaamte. Erover praten doe je niet, ook al weet je wel dat er iets niet klopt want je voelt je eenzaam en opgesloten in jezelf. Het is goed mogelijk dat jij een perfect verborgen depressie hebt.

In Perfect verborgen depressie helpt Margaret Robinson Rutherford je om depressieve gevoelens te herkennen waar je deze misschien niet zou verwachten. Je krijg inzicht in je perfectionisme en je destructieve overtuigingen en gedrag. Je leert om weer contact te maken met je gevoelens en om jezelf vanuit liefde te benaderen in plaats vanuit angst en zelfhaat. En bovenal leer je dat om hulp vragen en je gevoelens tonen geen tekenen van zwakte zijn, maar juist van kracht.

Margaret Robinson Rutherford

Margaret Robinson Rutherford voert haar eigen psychologiepraktijk en pleit in toonaangevende media voor meer aandacht voor onze mentale gezondheid. Ze deed jarenlang onderzoek naar de samenhang tussen perfectionisme en depressie en de verstrekkende gevolgen daarvan.

Perfect verborgen depressie

Hoe perfectionisme je mentale gezondheid kan ondermijnen

Auteur:Margaret Robinson Rutherford
ISBN: 9789020217001
Prijs: € 22,50
Uitgeverij: AnkhHermes
Verdeling: VBK-België
Verschijning: 18 augustus 2020

Bron
Uitgeverij Ankh Hermes / VBK-België

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button