Lifestyle

Doe mee aan de Nationale Naaiactie

Om #COVID19BE mee te helpen bestrijden organiseren we de grootste Belgische mondmaskeractie ooit.

Samen maken we herbruikbare mondmaskers voor iedereen: vrienden, familie, buren, leerkrachten…

Ik bescherm jou, jij beschermt mij.

Dit patroon en de werkwijze in de bijhorende handleiding zijn afgestemd met FOD Volksgezondheid en goedgekeurd door virologen Marc Van Ranst en Steven Van Gucht. Andere patronen die circuleren zijn niet getest, dus mogelijk niet of minder veilig.

  • Volg bij het maken van dit mondmasker nauwgezet alle stappen en hygiënische richtlijnen.
  • Volg bij het dragen ervan alle bestaande maatregelen: 1,5 m afstand houden en handen wassen met water en zeep.

Download hier de handleiding: www.maakjemondmasker.be

#nationalenaaiactie #maakjemondmasker

Bron
Maak je mondmasker

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button