Lifestyle

Doe mee aan de Nationale Naaiactie

Om #COVID19BE mee te helpen bestrijden organiseren we de grootste Belgische mondmaskeractie ooit.

Samen maken we herbruikbare mondmaskers voor iedereen: vrienden, familie, buren, leerkrachten…

Ik bescherm jou, jij beschermt mij.

Dit patroon en de werkwijze in de bijhorende handleiding zijn afgestemd met FOD Volksgezondheid en goedgekeurd door virologen Marc Van Ranst en Steven Van Gucht. Andere patronen die circuleren zijn niet getest, dus mogelijk niet of minder veilig.

  • Volg bij het maken van dit mondmasker nauwgezet alle stappen en hygiënische richtlijnen.
  • Volg bij het dragen ervan alle bestaande maatregelen: 1,5 m afstand houden en handen wassen met water en zeep.

Download hier de handleiding: www.maakjemondmasker.be

#nationalenaaiactie #maakjemondmasker

Bron
Maak je mondmasker

Koen Van Genechten

Ik ben geboren te Zoersel in 1984. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als marktkramer en ICT. Ik woon in een leuk huisje te Zandhoven. Ik kook graag, ga graag uit eten, drink graag een wijntje en bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button