Lifestyle

Op reis naar het buitenland?

De overheidsdienst FOD Buitenlandse Zaken heeft een website ‘Travellers Online’ waarop jij je reis kan registreren.

Op elk moment kan er wel iets gebeuren in een land of het nu gaat om crisissen, aanslagen, ongelukken of momenteel het coronavirus. Door op voorhand je reis te registeren op Travellers Online kan de FOD Buitenlandse Zaken u informeren en ondersteunen.

Geef steeds zoveel mogelijk details door op de website. Ga je naar Italië, geef dan ook door welke streken je bezoekt. Doe je een daguitstap vermeld deze dan ook. Je kan op elk moment deze aanpassen.

De reizen buiten Europa zijn belangrijk maar ook binnen Europa, zeker nu met het coronavirus.

Uw contactgegevens blijven steeds vertrouwelijk.

Ga snel naar www.travellersonline.diplomatie.be en registreer je reis.

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button