Lifestyle

Op reis naar het buitenland?

De overheidsdienst FOD Buitenlandse Zaken heeft een website ‘Travellers Online’ waarop jij je reis kan registreren.

Op elk moment kan er wel iets gebeuren in een land of het nu gaat om crisissen, aanslagen, ongelukken of momenteel het coronavirus. Door op voorhand je reis te registeren op Travellers Online kan de FOD Buitenlandse Zaken u informeren en ondersteunen.

Geef steeds zoveel mogelijk details door op de website. Ga je naar Italië, geef dan ook door welke streken je bezoekt. Doe je een daguitstap vermeld deze dan ook. Je kan op elk moment deze aanpassen.

De reizen buiten Europa zijn belangrijk maar ook binnen Europa, zeker nu met het coronavirus.

Uw contactgegevens blijven steeds vertrouwelijk.

Ga snel naar www.travellersonline.diplomatie.be en registreer je reis.

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button