Beurs

3de Spirituele en Geschenkenbeurs Ravels

Zondag 23 februari 2020 kan je ons vinden op de “Spirituele beurs 2020” van vzw Grensloos in Ravels.  Wij zijn er met verkoop van prachtige wens- en postkaarten, de Droomsteen Set, de Winter Welzijnsset, onze magazines en nog veel meer.  Kom bij ons ook langs voor een consult met de Noorse Rune of een consult met tarotkaarten, ook voor fotoreadings kan je bij ons terecht. 

Derde spirituele en geschenkenbeurs ten voordele van Grensloos vzw.
Dit is een evenement waarmee we geld inzamelen om in te zetten voor het goede doel, in ons geval voor de strijd tegen kansarmoede.

Wat staat er te gebeuren aanstaande zondag?
We hopen u deze dag weer te mogen laten kennismaken met allerhande spirituele disciplines, zoals kaartleggen, astrologie, numerologie, healing, …  Er zal ook de mogelijkheid zijn om een aantal lezingen bij te wonen.

Inkom
€ 2,50
(kinderen onder de 12 en leden vzw gratis)

In onze cafetaria kunnen jullie lekker genieten van een hapje en een drankje aan democratische prijzen.

The place to be !!
De Brouwerij, Weeldestraat 86, 2381 Ravels, België

Informatie
evi@grensloosvzw.be

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button