Beurs

3de Spirituele en Geschenkenbeurs Ravels

Zondag 23 februari 2020 kan je ons vinden op de “Spirituele beurs 2020” van vzw Grensloos in Ravels.  Wij zijn er met verkoop van prachtige wens- en postkaarten, de Droomsteen Set, de Winter Welzijnsset, onze magazines en nog veel meer.  Kom bij ons ook langs voor een consult met de Noorse Rune of een consult met tarotkaarten, ook voor fotoreadings kan je bij ons terecht. 

Derde spirituele en geschenkenbeurs ten voordele van Grensloos vzw.
Dit is een evenement waarmee we geld inzamelen om in te zetten voor het goede doel, in ons geval voor de strijd tegen kansarmoede.

Wat staat er te gebeuren aanstaande zondag?
We hopen u deze dag weer te mogen laten kennismaken met allerhande spirituele disciplines, zoals kaartleggen, astrologie, numerologie, healing, …  Er zal ook de mogelijkheid zijn om een aantal lezingen bij te wonen.

Inkom
€ 2,50
(kinderen onder de 12 en leden vzw gratis)

In onze cafetaria kunnen jullie lekker genieten van een hapje en een drankje aan democratische prijzen.

The place to be !!
De Brouwerij, Weeldestraat 86, 2381 Ravels, België

Informatie
evi@grensloosvzw.be

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button