Beurs

Spiranza even Anders dan Anders Feel Good Beurs

Op zondag 16 februari 2020 ben je van harte welkom van 12:00 tot en met 18:00 uur op deze prachtige beurs. De Spirituele Wereld zal er samen met De Spirituele Markt en de Spirituele Gids er zijn met de verkoop van de magazines, spirituele producten, en nog veel meer. Spiritueel Werker Roman zal er ook zijn voor contact gene zijde, Tarot kaartleggingen en een legging met het orakel van de Noorse Runen Stenen.

Bekende mediums, lichtwerkers en Healers uit de regio willen U graag laten kennismaken met spiritualiteit en bewustwording, daarom hanteren zij deze dag een sterk gereduceerd tarief van maximum € 25,00 per consult. Het doel hiervan is om het voor iedereen bereikbaar te maken.

Ben je even de weg kwijt, heb je een ruggensteuntje nodig, een luisterend oor, een healing, een antwoord op jouw vragen…of gewoon uit nieuwsgierigheid?

Dan ben je zeker welkom op onze beurs.

Meerdere mediums, kaartleggers, gelaatanalyse, klankenschalenhealing, contact leggen met overledenen, tarot, healers en lichtwerkers zijn er aanwezig om jou inzichten te geven en op een liefdevolle manier verder te helpen. Je kan ook terecht bij verschillende verkoopstanden voor spirituele materialen, mineralen, Engelen, boeken, kaarsen, kaarten, …..

Wij streven ernaar om een fijne energie te creëren op deze dag, allemaal samen en vanuit het oogpunt om elkaar te helpen. Ieder doet dit op zijn unieke manier.

Voel je welkom.

Gratis lezingen

 • 12.30 uur Christine Trommelmans
  Maak kennis met Access bars
 • 13.30 uur Micheline
  Intuïtieve Astrologie
 • 14.45 uur Joke
  ADHD en Hooggevoeligheid
 • 15.45 uur Mevrouw Marcella
  Kennismaking met Tarot

Locatie

 • Gemeentelijk Centrum ’t Heilaar
  Heilaartstraat 35
  2340 Beerse

Praktisch

 • Inkom € 5,00
 • 12:00 tot en met 18:00 uur
 • De zaal en parking is toegankelijk voor invalide personen.
 • Er is geheel de dag koffie en dranken, belegde broodjes en taart te verkrijgen aan democratische prijzen.
 • Bekijk alles op ons Facebook Event.

Voor informatie:

Spiranza vzw
Freddy & Martine
Werner & Cindy

+32 (0) 475 387 846
spiranza01@gmail.com
www.spiranza.be

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button