Beurs

Spiranza even Anders dan Anders Feel Good Beurs

Op zondag 16 februari 2020 ben je van harte welkom van 12:00 tot en met 18:00 uur op deze prachtige beurs. De Spirituele Wereld zal er samen met De Spirituele Markt en de Spirituele Gids er zijn met de verkoop van de magazines, spirituele producten, en nog veel meer. Spiritueel Werker Roman zal er ook zijn voor contact gene zijde, Tarot kaartleggingen en een legging met het orakel van de Noorse Runen Stenen.

Bekende mediums, lichtwerkers en Healers uit de regio willen U graag laten kennismaken met spiritualiteit en bewustwording, daarom hanteren zij deze dag een sterk gereduceerd tarief van maximum € 25,00 per consult. Het doel hiervan is om het voor iedereen bereikbaar te maken.

Ben je even de weg kwijt, heb je een ruggensteuntje nodig, een luisterend oor, een healing, een antwoord op jouw vragen…of gewoon uit nieuwsgierigheid?

Dan ben je zeker welkom op onze beurs.

Meerdere mediums, kaartleggers, gelaatanalyse, klankenschalenhealing, contact leggen met overledenen, tarot, healers en lichtwerkers zijn er aanwezig om jou inzichten te geven en op een liefdevolle manier verder te helpen. Je kan ook terecht bij verschillende verkoopstanden voor spirituele materialen, mineralen, Engelen, boeken, kaarsen, kaarten, …..

Wij streven ernaar om een fijne energie te creëren op deze dag, allemaal samen en vanuit het oogpunt om elkaar te helpen. Ieder doet dit op zijn unieke manier.

Voel je welkom.

Gratis lezingen

 • 12.30 uur Christine Trommelmans
  Maak kennis met Access bars
 • 13.30 uur Micheline
  Intuïtieve Astrologie
 • 14.45 uur Joke
  ADHD en Hooggevoeligheid
 • 15.45 uur Mevrouw Marcella
  Kennismaking met Tarot

Locatie

 • Gemeentelijk Centrum ‘t Heilaar
  Heilaartstraat 35
  2340 Beerse

Praktisch

 • Inkom € 5,00
 • 12:00 tot en met 18:00 uur
 • De zaal en parking is toegankelijk voor invalide personen.
 • Er is geheel de dag koffie en dranken, belegde broodjes en taart te verkrijgen aan democratische prijzen.
 • Bekijk alles op ons Facebook Event.

Voor informatie:

Spiranza vzw
Freddy & Martine
Werner & Cindy

+32 (0) 475 387 846
spiranza01@gmail.com
www.spiranza.be

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button