Beurs

29-09 Spirituele Beurs Bekkevoort

Maak je even tijd voor een afspraak met jezelf?

Op deze spirituele beurs kan je meer duidelijkheid krijgen via een privé-consult met betrekking tot werk, relaties, overledenen. Je vindt er informatie over healing, workshops, coaching, yoga. Je kan jezelf verwennen met een geschenkje voor jezelf zoals orakelkaarten, thee, boeken, verzorgingsprodukten, kaarsen,…

Je kan deelnemen aan drie gratis lezingen:

  • 13:00 uur : Maria Remon ‘vraag en antwoord met de tarotkaarten’
  • 14:30 uur : Sylvia Dehne (Pure nature herbalist) je kennismaken met de krachtige eigenschappen van de vlier
  • 16:00 uur : Michaël van Laethem laat ons weten hoe EFT (Emotional Freedom Techniques) angst, blokkades en bepaalde klachten kan verminderen.

Als bezoeker maak je bovendien kans op een privé-consult of een mooi geschenkje …

Inkom is gratis!

Zondag 29 september van 10:100 uur tot 18:00 uur in Zaal De kring Staatsbaan 221A, Bekkevoort.

Organisatie:

Nemetona – Marleen Debord
marleen.nemetona@hotmail.com
https://www.facebook.com/events/1489127477894091/

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button