Beurs

20/10 Aloha Spirituele Herfstbeurs Koningshooikt.

Je kan De Spirituele Wereld nu zondag tegenkomen van 11 tot 18 uur in het parochiecentrum Koningshof te Koningshooikt.

Er zijn heel veel verschillende standen, sommige richten zich echt op een goed doel, steun hen! Je kan steeds iets vinden naar je gading. Wij kiezen bewust om geen lezingen te houden, omdat dit ook bezoekers van de standen weg trekt. Wij willen aan iedereen genoeg tijd geven om standen te bezoeken, info te vragen, consulten te nemen, u te laten verwennen, …

Gratis Inkom

Deze beurs kan een antwoord zijn op je zoektocht, maar ook een ontspannende namiddag of gezellig samenkomen met gelijkgezinden.

Er zijn diverse verkoopstanden, info-standen en verschillende consultstanden (kaartleggingen, pendelen, gidsentekeningen, encaustic art, kleur bekennen, …) aanwezig. Ook voor 2de handsboeken en hebbedingetjes ben je hier op je plaats. Voor de kleinsten onder ons hebben we enkele tafels staan om te kleuren. De standhouders kan je hier bekijken: https://spiritueleherfstbeurs.jouwweb.be .

Goede doel

Er is zoveel te beleven op de beurs dat je je zeker niet zal vervelen en zelfs een rustpauze nemen bij de bar behoort tot de mogelijkheden.

De netto-opbrengst van de drank, soep, snoep en koekjes gaat integraal naar de vzw. E.S. Résonnance – www.resonnance.org.

Locatie

Parochiecentrum Koningshof
Mechelbaan 22
2500 Koningshooikt

Er is voldoende parking (gratis).
U kan deze best bereiken via Eikenboslaan

Organisatie

Clean BVB, Afdeling Events
Sonia Hinninck
+32 (0) 487 493 447
paragnoste@gmail.com
https://spiritueleherfstbeurs.jouwweb.be

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button