Lifestyle

Leaving Your Footprint-pin

De Leaving Your Footprint-pin is ontworpen met als doel het donatiegeld te doneren aan onderzoek of een project rond het klimaat en het milieu overal ter wereld.

Het ontwerp van de pin en het idee zijn geregistreerd door Karin Praet, zij is juweelontwerper en zilver- en goudsmid al meer dan 30 jaar in Turnhout. De pins laat ze produceren bij de firma Van Ranst en zonen in Schoten.

Karin haar zorg voor het klimaat is gebaseerd op een levenslang respect voor wat zij Moeder Aarde noemt. Aangemoedigd door jonge meisjes als Greta besloot ze om het project Leaving Your Footprint-pin te starten. Het doel is om het donatiegeld te doneren aan onderzoek of een project rond het klimaat en het milieu overal ter wereld.

Leaving Your Footprint-pin

De pin is te koop aan € 6,50 per stuk exclusief verzendingskosten. Je kan ze ook komen halen in het atelier van Karin Praet in Turnhout. Voor elke verkochte pin storten wij € 2,00 op een rekening bij Triodos Bank. Gerechtsdeurwaarder Philip Brosens uit Turnhout zal hier de controle op houden.

URJA-energieproject Noord-India

Proffessor Jean-Pascal van Yperseele is klimaatwetenschapper aan de Katholieke Universiteit van Louvain (UCLouvain). Hij is bereid om te helpen zoeken naar een gepast project en dit is ook gevonden.

URJA-energieproject
URJA-energieproject
www.urja-energy.org

Het URJA-energieproject in Noord-India is opgestart door mevrouw Raka Singh. Zij wil het leven van zeer arme mensen in Noord-India verbeteren door te werken aan verschillende duurzamen ontwikkelingsdoelen zoals SDG 13 (klimaatactie), 7 (duurzame energie) en 5 (gendergelijkheid).

Bestellingen

Je kan de Leaving Your Footprint-pin bestellen via www.leavingyourfootprint.eu.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button