Beurs

Zondag 2 juni: Spirituele Beurs Malle

Zondag 2 juni 2019 was het weer zover, je kan ons vinden op de Spirituele Beurs in Malle van vzw Spiritueel Onderweg.  Wij zijn er met verkoop van prachtige wens- en postkaarten, Droomsteen Set, Winter Welzijnsset, onze magazines en nog veel meer.  Kom bij ons ook langs voor een consult met de Noorse Rune of een consult met tarotkaarten, ook voor fotoreadings kan je bij ons terecht.

Spiritueel Onderweg, de beurs met véle mogelijkheden. Deze beurs werd gecreëerd uit het diepste van onze ziel. De standhouders die aanwezig zijn, zullen het beste van zichzelf geven. Dit kan gaan van contact met mediums tot verkoopstanden die speciaal deze dag voor u aanwezig zijn. Spiritueel Onderweg beurs waar warmte en gezelligheid troef is. De beurs met véle mogelijkheden… 5 € inkom, jongeren t/m 16 jaar gratis

Voor de vroege bezoekers SPECIALE VERRASSING (tot einde voorraad). U maakt kans op een gratis persoonlijke boodschap of gratis deelname tombola.  Doorlopend welkom op gratis demonstraties en lezingen van 10 u  tot 18 u. (programma steeds onder voorbehoud)

Locatie

‘t Bau-huis – Slachthuisstraat 60 – 9100 Sint-Niklaas

Gratis lezingen, demonstraties en nieuw zijn de speciale workshops.

Lezingzaal A/B

10.15 – 11.00 Meditatie door Dirk De Vriendt http://ishwara.be/
11.10 – 11.55 Boodschappen aan de hand van bloemen door Tinneke www.facebook.com/MediumTinekeMaastricht/
12.10 – 12.55 Bescherm en reinig je huis van negatieve energie door Wouter www.mepilan.com
13.10 – 14.30 Boodschappen over uw toekomst of van overleden zielen, u mag een voorwerp afgeven (1 p.p.), voor hij start met de demonstratie door meneer Netten
15.00 – 15.50 Ontstaan van Rapid Psychic Healing door Francine van Yperen www.toereiki.nl

Lezingzaal F

10.15 – 11.00 Astrologie en tarot door Maria Remon
11.10 – 11.55 Een gezonde Geest in een Gezond lichaam met zuiver basisch water drinken is het eerste en goedkoopste medicijn voor elke dag door Sandra Van Den Haesevelde
12.10 – 12.55 Access bars! Ben jij klaar voor de magie van verandering? door Luc Dechamps www.delevensboom-olen.be
13.10 – 13.55 Psychometrie door Martin Maar www.facebook.com/martin.maar.12
14.10 – 15.00 Zandlezen door Angelina
15.10 – 16.00 drum meditatie door Elianthe

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button