Feeënmagie

Feeënmagie

Hans verdiepte zich in de magische wereld van de feeën. Hij laat zien hoe je deze magische wezens aantrekt in je thuis… ze kunnen je zelfs helpen met klusjes. Soms ben ik gewoonweg lui in het huishouden (ja ik durf dat zeggen als nieuwe man), maar met z’n twee komt het altijd goed, en zo nu en dan feestjes geven doen wij ook dus een opkuis is er altijd bij. Wel feeën feesten ook graag en er zijn zelfs bepaalde feeën die graag hun hulp willen aanbieden, als ze het waardig achten.

Het eerste wat je wel moet doen is liefde en respect tonen voor de natuur. Deze mystieke wezens staan dan sneller open om een helpende (fee-)hand toe te steken. Neem je afval altijd mee of neem een plastiek draagtasje mee als je gaat wandelen of sluikafval te verzamelen. Hier verdien je dan feeënpunten mee. ‘Hé?’ Hoor ik je al denken, ja hoor feeënpunten. Te vergelijken met goede karma.

Feeën houden van een opgeruimd huis en als ze je leuk vinden zijn ze bereid om te helpen met dingen die moeten gebeuren. Ze helpen dikwijls ’s nachts wanneer we slapen of tijdens het vroege ontwaken. Ze worden met name aangetrokken door gezinnen maar ook door alleenstaande mensen. Ze helpen je met eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden. Je weet het als ze in de buurt zijn want je kasten en tafels blijven extra sprankelend proper (waarschijnlijk door het Feeënstof).

Feeën reizen via virtuele portalen
tussen hun en onze wereld.

De feeën die naast ons leven zijn over het algemeen verlegen. Ze leven in een andere, parallelle wereld naast die van ons en kunnen door een portaal (spiegel, glasbol, …) naar ons toe komen. Kinderen onder de 10 jaar en huisdieren (poes, hond, vissen, …) kunnen de portalen vinden en waarnemen, omdat ze dit op hun natuurlijke wijze voelen. Soms blaft je hond naar niets, dit kan goed zijn dat het naar een fee is.

Je kan merken dat er een fee aanwezig is in huis. Kleine dingen verdwijnen soms (bijvoorbeeld kousen). Ik weet zeker dat er een aantal zeer gelukkige kousenfeeën zijn die er een flinke voorraad van hebben. Maar ze voelen zich ook aangetrokken tot blinkende dingen zoals sieraden, maar mogen deze slechts tijdelijk lenen. Je merkt dit op omdat je bijvoorbeeld een ring terug vindt op een andere plek dan dat je hem hebt achtergelaten.

Hoewel huisfeeën als een zegen kunnen worden beschouwd, is het erg belangrijk om te onthouden dat feeën ook ondeugend en onvoorspelbaar kunnen zijn. Daarom is het essentieel dat (wanneer je feeën uitnodigt in je huis) je spirituele voorzorgsmaatregelen treft voor spirituele bescherming.

Hoe komen feeën binnen in je huis?

  • Wees geduldig en verwacht niet te veel en te snel. Dit is een fout bij alles. Zoete lekkernijen achterlaten op je tafel kan een manier zijn om de feeën aan te trekken. Heb je een sprookjesboek, dan kan je deze ook laten liggen. Alle mystieke wezens zijn dol op wat magie.
  • De goede feeën staan bekend als natuurengelen en beschermen de bloemen en de natuur in de omgeving. Er zijn ook slechte feeën, deze hou je beter niet voor de gek. Ze kunnen voor problemen zorgen en het wordt zelfs afgeraden om contact met ze te leggen.
  • Bouw een feeëntuin met een leuk huisje, een vijvertje, wat boompjes en bloemetjes. Zo kunnen de feeën ook een rustplaats vinden in je huis, op terras of in je tuin. Op de volgende pagina kan je alvast enkele tuintjes bekijken.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button