Beurs

Spirituele Beurs Malle

Wij zijn er met verkoop van prachtige wens- en postkaarten, Droomsteen Set, onze magazines en nog veel meer.  Kom bij ons ook langs voor een consult met de Noorse Rune of een consult met tarotkaarten, ook voor fotoreadings kan je bij ons terecht.

Spiritueel Onderweg, de beurs met véle mogelijkheden.

Spiritueel Onderweg, de beurs met véle mogelijkheden. Deze beurs werd gecreëerd uit het diepste van onze ziel. De standhouders die aanwezig zijn, zullen het beste van zichzelf geven. Dit kan gaan van contact met mediums tot verkoopstanden die speciaal deze dag voor u aanwezig zijn. Spiritueel Onderweg beurs waar warmte en gezelligheid troef is. De beurs met véle mogelijkheden… 5 € inkom, jongeren t/m 16 jaar gratis

Voor de vroege bezoekers SPECIALE VERRASSING (tot einde voorraad). U maakt kans op een gratis persoonlijke boodschap of gratis deelname tombola.  Doorlopend welkom op gratis demonstraties en lezingen van 10 u  tot 18 u. (programma steeds onder voorbehoud)

Locatie

De Notelaar, Lierselei 19, 2390 Oostmalle

Gratis lezingen, demonstraties en nieuw zijn de speciale workshops.

zaal A/B
10.10 – 10.55 Workshop Neuro Emotionele Integratie (NEI) door Veerle Geerts en Sofie Huybrechts. www.inn-Care.nl
11.00 – 11.45 Tarot en Astrologie door Maria Remon
11.55 – 12.45 Je eigen levensweg door Spiribie https://www.facebook.com/groups/506978013015829/
12.55 – 13.45 De healende kracht van zuiver water drinken door Sandra Van Den Haesevelde
13.55 – 14.45 Ontdek hoe jouw leven anders vorm te geven dankzij een simpel stappenplan door Ingrid Desmedt https://www.aboase.com/
15.00 – 15.45 Psychometrie (Lees Foto’s en Voorwerpen) door Martin Maar
15.50 – 16.40 Verander je leven op een magische manier door Luc www.delevensboom-olen.be

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button