Beurs

zondag 7 oktober: Spirituele & Gezondheidsbeurs

Spirituele & Gezondheidsbeurs op 7 oktober 2018 van 11 tot 18 uur.

Ik nodig jullie graag uit op deze Spirituele en Gezondheidsbeurs te Kermt, zoals steeds staan wij met De Spirituele Wereld op deze beurs met de verkoop van onze magazines.

In een positieve, energieke sfeer kun je hier op zoek naar antwoorden op je vragen of naar spirituele artikelen, alsook gezondheidsproducten.  Een team van mensen die weten waarmee ze bezig zijn zullen er klaar staan om jullie in alle positiviteit te ontvangen: kaarlegsters, mediums, gezondheidscoaches, healingmeesters, …  Er is eveneens een ruim aanbod van spirituele artikelen zoals beeldjes, kaarten, boeken, halfedelstenen, spirituele juwelen, …  Om je gezondheid te optimaliseren is er een mooi aanbod van gezondheidsproducten, kruiden en verzorgingsproducten. Wie zich wil laten verwennen, kan er terecht voor een gespecialiseerde behandeling of healing.

In de namiddag zijn er GRATIS lezingen.

12u30 : Medium Tim : “Groepsreading”.
13u15 : Silvia : “Hoe je gedachten je leven aansturen”.
14u00 : Geert : “Bloemlezing” ( bloem GRATIS)
14u45 : Sylvia : “VLIER in de mythologie en de alternatieve geneeskunde”.
15u30 : Andreas : “Wie zijn de meesters van wijsheid ?” + “Wat is Transmissie meditatie?”

Tevens zijn er 36 standhouders waaronder kaartlegsters en mediums, spirituele artikelen, gezondheidsproducten en therapeuten. Genoeg om er een interessante dag van te maken.

Open van 11 tot 18 uur, gratis inkom.

Locatie

Feestzaal Kermeta
Diestersteenweg 204
3510 Kermt

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button