Beurs

19 augustus: Spirituele Beurs Kampenhout

Deze beurs werd gecreëerd uit het diepste van onze ziel. De standhouders die aanwezig zijn, zullen het beste van zichzelf geven. Dit kan gaan van contact met mediums tot verkoopstanden die speciaal deze dag voor u aanwezig zijn.  Spiritueel Onderweg beurs waar warmte en gezelligheid troef is. De beurs met véle mogelijkheden… € 5,00 inkom, jongeren t/m 16 jaar gratis.  De demonstraties en lezingen die ‘apart’ georganiseerd zijn, zitten inbegrepen in het inkomgeld, maar aan de standen en de workshops zijn niet inbegrepen in het inkomgeld (niet gratis), tenzij anders vermeld.
Spiritueel Onderweg vzw beurs is samenkomen op een sociale en warme manier. In ons leven is het belangrijk jezelf te vinden en de puzzel heel te maken. Dit is mogelijk op verschillende manieren. We zijn allemaal op zoek naar geluk in ons leven, samen met de mensen die we belangrijk vinden. Soms heb je een schakel nodig om die stap te zetten in uw leven. De beurs is voor sommigen een zoektocht, voor anderen een ontspanning of een nood om eindelijk mensen te kunnen ontmoeten waarmee je jouw ervaringen kunt delen.

Spiritueel Onderweg, de beurs met véle mogelijkheden.


Doorlopend welkom op gratis demonstraties en lezingen van 10 u  tot 18 u   

(programma steeds onder voorbehoud)
Gratis lezingen en demonstraties
Lezing programma beurs te Kampenhout:
10.10 – 11.10 Workshop transmissie meditatie, een vorm van dienstbaarheid en een sterk middel tot persoonlijke groei door Deryk Odette www.transmissionbelgium.be
11.20 – 12.05 Tarot en Astrologie door Maria Remon
12.15 – 13.00 De 8 healing codes van Saint Germain, magie van geluk en overvloed door dominique Tuyaerts www.themagicsoul.org
13.10 – 14.10 Helderziende Boodschappen door Meneer Netten
14.15 – 15.00 Psychometrie (Lees Foto’s en Voorwerpen) door Martin Maar
15.10 – 15.55 Werken met je innerlijke kracht, Persoonlijke Boodschappen door Isabelle Duchenewww.isabelleduchene.com
16.00 – 17.00 Ontdek de kracht in jezelf door Luc Dechamps www.delevensboom-olen.be
 
Unieke workshop op de beurs:
Schilderen en leren
lezen van uw schilderijen
van 11u tot 13u of
van 14u30 tot 16u30
reserveren bij Spiribie zelf, op de beurs

op  voorhand via mail tireteke@hotmail.com
of via sms 0485 39 38 23
25 € voor de workshop inclusief materiaal/per persoon
Alle info  

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button