Beurs

Nu zondag ‘Oase in Rust’ te Oud-Turnhout

Nu zondag staan we met De Spirituele Wereld op de ‘Oase in Rust’ beurs te Oud-Turnhout.  Je kan daar onze magazines, powerballs en lenormandkaarten kopen.  Ook staat Eihwaz bij onze stand voor een legging van de Noorse Runen, Tarotlegging of een fotoreading.


Zondag 13 mei 2018 – Spirituele- en Welzijnsbeurs

OC De Djoelen te Oud-Turnhout

Een fijne groep van lichtwerkers, mediums, kaartleggers en healers willen U laten kennismaken met spiritualiteit in al zijn facetten.  Zit je met vragen en heb je graag een antwoord? Vaak is een kleine aanzet om verder te kunnen al genoeg, dus blijf er niet mee zitten.  Er is tevens een ruim aanbod van gezondheidsartikelen voor een gezonde geest in een gezond lichaam.  Voor elk wat wils dus.

Voor de kleine honger zijn er broodjes te verkrijgen aan democratische prijzen. Heeft U liever een kommetje soep of een lekker stukje taart, dat kan. Verder is er keuze uit frisdranken, water, koffie en/of thee of warme chocomelk.  U merkt het al, ook aan de inwendige mens is gedacht!

GRATIS LEZINGEN

13:00 uur : Hugo : Afstemmen op je oorsprong
14:00 uur : Liesanne Boeren : Coaching met paarden
15:00 uur : Conny : Bloemlezing met rozen (met gratis bloem)
16:00 uur : Jeroen : Regressie Therapie
17:00 uur : Andreas en Pauline : Mensheid op een tweesprong

Goodiebag voor eerste 50 bezoekers

De consultprijs per Medium willen we vrij laten bepalen door de Mediums zelf. Aan U de keuze natuurlijk om uit ons rijke en gevarieerde aanbod van Mediums uw gevoel/stem te volgen.  Entree is 5 euro met voor de eerste 50 bezoekers een gratis Goodiebag met leuke info en één gratis consumptie.  Open van 12.00 -19.00 uur

Locatie

OC De Djoelen
Steenweg op Mol 3, bus 2
2360 Oud-Turnhout

Wij hopen u heel graag op 13 mei te ontmoeten en er samen een mooie dag van te maken.

Georganiseerd door:

‘t Rustpuntje Koffie-en theehuisje/spiritueel winkeltje (Turnhout)
Balance will change your life

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button