Spirituele Boeken

Recensie: Nick Littlehales – Beter slapen

Praktische Informatie

Auteur:  Nick Littlehales
Pagina’s: 208
Uitgeverij: Deltas / Chantecler
ISBN: 978-90-447-4925-0
Adviesprijs: € 22,50

De inhoud van het boek kan je hier lezen: Nick Littlehales – Beter slapen.

Recensies

Nick Littlehales is  slaapcoach van bekende voetbalploegen zoals Manchester United, ArsenalenSouthampton. Hij werkt ook samen met wielerploeg SkyTeam en vele sportatleten.

Dit boek is bedoeld voor alle mensen die slecht kunnen slapen door drukte en stress.  We leven in de wereld van het internet en de e-mail. Die veranderden  voorgoed onze manier van communiceren, consumeren en werken . Mobiele telefoons, die we aanvankelijk uitsluitend gebruikten  om te bellen en sms’en,transformeerden pijlsnel in de kleine poeltjes van blauwlicht waar we nu een groot gedeelte van onze tijd naar zitten te staren.

Voortdurend verbonden zijn was plotseling een realiteit en de mentaliteit van de klok rond werken was een feit.  We drinken tegenwoordig iedere dag liters koffie om ons op te peppen en slikken anti-stresspillen om te kunnen ontspannen.  Daardoor hebben velen van ons last van rusteloze nachten, maar voelen niet direct de behoefte om daar iets aan te doen. We gebruiken cafeÏne en suiker om onze vermoeidheid te verdoezelen en zo de dag door te komen.  Toch hebben de uren die we in bed doorbrengen de grootste impact op ons humeur, onze motivatie en ons vermogen om beslissingen te nemen.

In dit boek vertelt hij over hoe jouw slaaproutine wordt bepaald door hoe je in bed ligt of wat je voor of na het slapen  nog gaat doen.  Hij laat je verder zien hoe jij je persoonlijke slaapcyclus in kaart kunt brengen, wat de ideale temperatuur is in jou slaapkamer en wat voor matras en beddengoed je het beste kunt gebruiken om een goede nachtrust te hebben. Hij zet ook de zeven sleutelfactoren voor slaapherstel op een rijtje. Je leven zal echt aanzienlijk verbeteren als je een van die stappen uitprobeert.Je levensstijl hoeft er niet onder te lijden. Door de maatregelen te nemen die je in dit boek vindt, kun je leren om de kwaliteit van je rust en herstel te verbeteren in plaats van je druk te maken om de kwantiteit ervan.

Het boek is een geweldige aanrader voor mensen die slapeloze nachten hebben. Ik wens jullie veel geluk op jullie pad toe.

 

JONI Team

Als echtpaar (Nina Lenaerts en Jorge Gomez) vormen ze een (h)echt team dat mensen wil helpen die op zoek zijn naar een goede en gelukkige levensweg. Jorge is een Reiki Master en geeft Reiki cursussen en behandelingen. Nina is ervaren levenscoach en begeleid mensen met behulp van kaarten en pendel op hun levenspad. Mensen die graag hun levensweg willen zoeken, kunnen altijd bij hun terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button