Lifestyle

Goedele Liekens brengt ons de Sexclass.

Goedele.com bundelt alles wat je moet weten over seks en relaties op één site: de laatste nieuwe trends, recente onderzoeken, spannende tips, boeiende verhalen,.. Je vindt er pagina’s vol informatie en wetenswaardigheden, dagelijks aangevuld met de nieuws en getuigenissen.

Porno zal je niet terugvinden op Goedele.com. Maar wel Goedele’s Sexclass; meer dan 60 minuten expliciete beelden van koppels die tonen hoe zij het doen. De eerste serie sexclasses gaat over orale seks. Pijpen en beffen kortom. Echte mensen met échte lichamen demonstreren meer dan 30 tips over de hogere orale kunst. Open en bloot inderdaad, maar stijl- en respectvol in beeld gebracht in samenwerking met seksuoloog en medisch journalist Jan van Parijs.

Op dit platform staan echte getuigenissen en expliciete demonstraties van koppels. Deze zijn gebaseerd op echte verhalen die Goedele gedurende al die jaren heeft verzameld. Voor de opnames van het eerste seizoen hebben we acteurs gezocht die deze verhalen brengen of uitbeelden.

Wie is nu weer Goedele Liekens?

Goedele Liekens is tv-presentatrice, klinisch psychologe en seksuologe. Nadat ze jarenlang de leading lady van de Vlaamse televisie was, presenteert Goedele momenteel tv-programma’s over seks op RTL in Nederland, Channel 4 in Engeland en weldra ook op ZDF in Duitsland. Als voorvechtster van een betere seksuele beleving schreef ze tevens verscheidene bestsellers die in verschillende talen werden gepubliceerd.Al meer dan 15 jaar dient Goedele Liekens ook als UNFPA Goodwill Ambassadeur. Ze pleit voor een betere toegang tot seksuele en reproductieve gezondheid. Waaronder ook de behoeften van vrouwelijke vluchtelingen , de tragedie van obstetrische fistel en de HIV-epidemie.

Als psychologe, seksuologe en bekende tv-persoonlijkheid, heeft Goedele een aantal documentaires over belangrijke kwesties aangaande de UNFPA gemaakt. Goedele is ook bekend voor haar werk in het kader van het bevorderen van de seksuele voorlichting als een essentieel onderdeel van het onderwijs. Dankzij haar werk met UNFPA heeft Goedele al heel wat lokale vrouwen en meisjes ontmoet in diverse landen zoals Afghanistan, Botswana, Nigeria en meest recent Ethiopië. In 2010 werd Goedele benoemd tot Millennium Development Goal Champion door de secretaris-generaal Ban Ki-moon.

Bron: Website Goedele.com

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button