Lifestyle

Presteren, hard en goed werken, … maar creativiteit? Wat daarmee?

Tegenwoordig draait het alleen maar om goed te presteren op school, zo hard en goed mogelijk te werken en ook onze kinderen dit te leren.

Continu presteren is niet goed, want er is geen ruimte voor creativiteit.

Animators Daniel Martínez Lara en Rafa Cano Méndez hebben samen een kort-animatiefilm gemaakt genaamd, Alike.

Het is een les over het ouderschap en het belang van deze ruimte voor creativiteit bij kinderen om hun eigen pad te kunnen maken. Het duurt 7 minuten.

Informatie Alike

Kortfilm Alike

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button