Lifestyle

Presteren, hard en goed werken, … maar creativiteit? Wat daarmee?

Tegenwoordig draait het alleen maar om goed te presteren op school, zo hard en goed mogelijk te werken en ook onze kinderen dit te leren.

Continu presteren is niet goed, want er is geen ruimte voor creativiteit.

Animators Daniel Martínez Lara en Rafa Cano Méndez hebben samen een kort-animatiefilm gemaakt genaamd, Alike.

Het is een les over het ouderschap en het belang van deze ruimte voor creativiteit bij kinderen om hun eigen pad te kunnen maken. Het duurt 7 minuten.

Informatie Alike

Kortfilm Alike

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button