Nu zondag: Spirituele Beurs Sint-Niklaas

Gepost door op 7 mei 2019

Zondag 12 mei 2019 is het weer zover.  Je kan ons vinden op de Spirituele Beurs in Bevel van vzw Spiritueel Onderweg.  Wij zijn er met verkoop van prachtige wens- en postkaarten, Droomsteen Set, Winter Welzijnsset, onze magazines en nog veel meer.  Kom bij ons ook langs voor een consult met de Noorse Rune of een consult met tarotkaarten, ook voor fotoreadings kan je bij ons terecht.

Spiritueel Onderweg, de beurs met véle mogelijkheden. Deze beurs werd gecreëerd uit het diepste van onze ziel. De standhouders die aanwezig zijn, zullen het beste van zichzelf geven. Dit kan gaan van contact met mediums tot verkoopstanden die speciaal deze dag voor u aanwezig zijn. Spiritueel Onderweg beurs waar warmte en gezelligheid troef is. De beurs met véle mogelijkheden… 5 € inkom, jongeren t/m 16 jaar gratis

Voor de vroege bezoekers SPECIALE VERRASSING (tot einde voorraad). U maakt kans op een gratis persoonlijke boodschap of gratis deelname tombola.  Doorlopend welkom op gratis demonstraties en lezingen van 10 u  tot 18 u. (programma steeds onder voorbehoud)

Locatie

’t Bau-huis – Slachthuisstraat 60 – 9100 Sint-Niklaas

Gratis lezingen, demonstraties en nieuw zijn de speciale workshops.

10.10 – 10.50 Jouw levenspad heb je zelf in handen door Spiribie www.facebook.com/groups/506978013015829/
11.00 – 11.55 Astrologie en tarot door Maria Remon
12.05 – 12.45 Voorstelling boek Loslaten en meditatie cd door Liliane Verellen www.witteroos.be
12.55 – 13.40 Omgaan met Negatieve Energieën door Ronald ter Heegde www.sanmeigaku.nl
13.50 – 14.40 Werken met je innerlijke kracht, persoonlijke boodschappen door Isabelle duchene www.isabelleduchene.com
14.50 – 15.30 Access bars! Ben jij klaar voor de magie van verandering? door Luc Dechamps www.delevensboom-olen.be
15.40 – 16.20 Psychometrie door Martin Maar www.facebook.com/martin.maar.12
16.30 – 17.10 Een gezonde Geest in een Gezond lichaam met zuiver basisch water drinken is het eerste en goedkoopste medicijn voor elke dag door Sandra Van Den Haesevelde

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *