AstrologieDe MaanenergieSpiritualiteit

Conjunctie Venus Saturnus 23 januari

Conjunctie Venus Saturnus 23 januari

Het is een gunstig moment voor verbintenissen tussen geliefden en moedigt je aan praktisch en realistisch te zijn. Maar als er iets grondig mis is met de relatie, dwingt Venus met Saturnus je om dit aan te pakken. Het is niet de meest luchtige vibe, maar wel constructief en maakt de weg vrij voor verbeteringen. Voor de creatieveling die vast zitten met een project, het is nu de moment om je creativiteit te laten vloeien vanuit je hart.

Lees meer in mijn artikel van januari
Belangrijke planetaire momenten voor 2023 – niet te missen datums !

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button