Spirituele Boeken

Alles op z’n Plek

Wil jij ook een huis dat je in no time op kunt ruimen, met een vaste plek voor alle spullen, maar ook een mooi ingericht interieur dat je persoonlijke stijl reflecteert?

Alles op z’n plek is dé gids die het opruimen en organiseren van je huis combineert met styling. Professional organizer Monica Leed laat je met een geheel nieuwe blik naar je huis en spullen kijken.

In dit boek deelt ze tips en tricks uit het vak en haar succesvolle methode om in drie stappen je ideale leefomgeving te creëren. De heldere stap-voor-stapinstructies, checklists en worksheets nemen je volledig bij de hand en nodigen direct uit tot aanpakken.

Waar ga jij beginnen?

Monica Leed is een van Los Angeles’ meestgevraagde professional organizers en oprichter van het populaire lifestyle platform Simply Spaced.

Alles op z’n Plek

Auteur: Monica Leed
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Uitgeverij: Becht
Verschijningsdatum: februari 2021
Aantal pagina’s: 160 pagina’s
EAN: 9789023016533

Bron
Uitgeverij Becht

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button