Angels from Heaven

5 regels om zelf je Engelentekens te kiezen.

Hoe weet je of de toevalligheden die zich dagelijks in je leven voordoen berichten van de Engelen zijn en wegwijzers naar de toekomst?

  1. Steek een witte kaars aan. Neem diep adem en hou je adem 4 seconden vast en blaas 5 seconden rustig uit, herhaal deze 2 tot 3 maal. Vraag nu je hoogste zelf om verbinding te maken met de Engelen van licht.
  2. Bedank de Engelen voor hun aanwezigheid in je leven (zelfs als je ze niet voelt, ze zijn er altijd) en nodig ze uit in je dagelijkse leven om te helpen met alles wat je nu nodig hebt.
  3. Bedank de Engelen nogmaals, blaas je kaars uit en vertrouw er absoluut op dat er naar je is geluisterd en dat er hulp onderweg is.
  4. Het is belangrijk om tekens te vragen op een manier dat voor je gemakkelijk te begrijpen is. Dus als je bijvoorbeeld iemand bent die van woorden houdt, zoek dan naar geschreven berichten. Als je van de natuur houdt, zoek dan naar tekens in de wolken of dieren in het wild. Alles heeft een spirituele betekenis.
  5. Zoek of koop een mooi notitieboekje en noteer hierin alle ongewone waarnemingen en toevalligheden. Als je terugleest, zul je zien dat er een patroon is dat niets anders kan zijn dan magische tussenkomst van de Engelen.

Laat magie in je leven en je zal versteld staan wat je
allemaal teweeg kan brengen met manifestatie door de Engelen.

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor.

Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien.

Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Bron
Hansje.be

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button