Angels from Heaven

Engelenboodschap

Lieve mensen,

Ja, Wij, de engelen zijn nog steeds bij jullie ook al ervaar je dat wat minder in jullie energievelden. Het is een tijd van nadenken en verdergaan. En ook heel belangrijk om de leiding op jezelf te nemen.

Je bent hooggevoelig en hebt een unieke visie. Maar in deze moeilijke energetische tijd is het ook belangrijk om jezelf af te sluiten van alles wat je naar je schaduw trekt en in cirkeltjes laat draaien. Met al de verspilde energie ga je ook niet in je kracht en je licht komen te staan. Maak jezelf los van bepaalde mensen, oude gewoontes. Om daarna mensen te kunnen helpen moet je eerst de leiding nemen over jezelf, doelen gaan stellen en jezelf gaan focussen op welke energie jij wilt toelaten in je leven.

Wat wil jij veranderen?

Jij kan het grote voorbeeld voor medemensen zijn als jij voor jezelf grenzen trekt en ze ook durft aangeven. Wanneer je laat zien dat liefde het enigste is dat echt is zal jij die inspiratiebron zijn voor anderen om nieuwe liefde te creëren. Dit is een hele boodschap en ook belangrijk.

Ga nu doen waarvan jij al zo lang droomt.
Wacht niet tot morgen of overmorgen of volgende maand en langer.

Er is alleen maar NU.
Neem actie en stel niet uit.
Ga ervoor!


Diana Geerts is ons talent in de Engelen. Haar praktijk, koffiehuisje en spirituele winkel Heaven’s Dream is gelegen in Eindhout. Heb je een vraag stuur een mail via diana.geerts@despirituelewereld.be.

Bron
Diana Geerts (Heaven's Dream)

Diana Geerts

Diana is een vrolijke, joviale vrouw en moeder van 6 kinderen en 12 huisdieren waaronder honden, katten, kippen en een snoezig varken. Ze is getrouwd met Luc waarmee ze woont in Eindhout. Hier heeft ze ook haar koffie- en theehuisje met spirituele winkel “Heaven’s Dream”.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button