Spirituele Boeken

Slaap zacht

Geïllustreerde verhalen en meditaties voor het slapengaan

Slaap zacht

Geïllustreerde verhalen en meditaties voor het slapengaan

Reis naar de maan en andere dromerige oorden met dit kalmerende bedtijdboek voor volwassenen. Bewaar dit magische boek naast je bed en kies elke avond een van de vijftien rustgevende meditaties om te lezen en bij in slaap te vallen.

Neem afscheid van stress en angst en voel hoe je zorgen van je afglijden terwijl je langs de kustlijn wandelt, op blote voeten door het bos struint of zweeft op de maan. Of je nu al je moed en creativiteit wilt verzamelen voor een komende vergadering, of gewoon even tot rust wilt komen na een drukke dag, in dit boek vind je voor elk scenario een meditatie.

Slaap zacht

Geïllustreerde verhalen en meditaties voor het slapengaan

Auteur: Alison Davies
Illustratie: Alexandra Kern
Uitgever: BBNC Uitgevers
EAN: 9789045326733
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: augustus 2021
Aantal pagina’s: 128 pagina’s

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button