Algemene spiritualiteit

Ik heb het gevoel dat ik niet in deze wereld pas en dat het moeilijk is om vrienden te maken. Is daar een spirituele reden voor misschien?

Ik heb het gevoel dat ik niet in deze wereld pas en dat het moeilijk is om vrienden te maken. Is daar een spirituele reden voor misschien?

Vaak, wanneer mensen voor het eerst contact maken met het spirituele, ontmoeten ze uiteindelijk anderen die begrijpen wat ze voelen en hoe ze op de wereld reageren, omdat ze soortgelijke ervaringen delen.

Lichtwerkers voelen zich vaak ongemakkelijk in grote groepen mensen met tegenstrijdige emoties en kunnen moeite hebben om vrienden te maken omdat ze zich onrustig voelen en niet weten waarom. Vreemd genoeg voelen andere mensen dit soms eerder dan wij, maar weten ze niet waarom het anders is om bij ons in de buurt te zijn.

Ik kreeg ooit van iemand te horen dat ik alles over hen wist op het moment dat ik ernaar keek. Daar had ik helemaal geen zin in. Het had pas zin toen ik dit pad betrad, en nu zijn de mensen om me heen niet onrustig.

Hou de moed erin, ontmoet een paar spirituele mensen en kijk of je, zoals de meesten van ons, je plek vindt. Je wordt al aangetrokken om dit magazine en deze website te lezen, dus je weet al dat je een beetje anders bent – op een goede manier! Het pad van De Spirituele Wereld is één van bewustwording, spiritualiteit en inspiratie.

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor.

Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien. Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Bron
Hansje.Be

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button