Spirituele Boeken

Veggie of vegan, supersimpel

Het nieuwe boek van Miki Duerinck en Kristin Leybaert: Veggie of vegan, lekker simpel

Veggie of vegan, supersimpel

Het nieuwe boek van Miki Duerinck en Kristin Leybaert: Veggie of vegan, lekker simpel

In Veggie of Vegan, lekker simpel vind je meer dan 70 recepten die vlot te maken zijn. Niet ingewikkeld, niet tijdrovend, met makkelijk verkrijgbare ingrediënten én alle geïllustreerd met heerlijke foto’s van Heikki Verdurme.

Fingerfood en gezonde fastfood, met leuke variaties op bekende recepten zoals nacho’s, ceviche, döner kebab of panini. En ook comfortfood, in alle smaken. Mediterraan getint, zoals blitse lasagne of zuiders gevulde aubergine. Met een Aziatische touch, zoals Japanse ramen of Indiase groentecurry. Of klassiek, met originele recepten voor de herfst en winter, zoals gevulde butternut, paddenstoelenflapjes of waterzooi. Wil je daarna nog een toetje? Dan maak je in een wip een onweerstaanbare chocolademoussetaart of een verleidelijke île flottante aux fraises. Allemaal lekker simpel!

Dit boek heeft nog iets bijzonders: elk recept waarin zuivel gebruikt wordt, krijgt een evenwaardige vegan tegenhanger. Zo heb je telkens de keuze welke versie je maakt: vertrouwd veggie of avontuurlijk vegan.

www.vegetarischekookstudio.be

We kennen Miki Duerinck en Kristin Leybaert van hun gevarieerd aanbod aan vegetarische boeken, zoals Veggie voor starters, Veggie burgers, balletjes en broodbeleg, La cucina verde en Vandaag Vegan! In Veggie of vegan, lekker simpel geven ze een verfrissende kijk op wat een snelle, lekkere, gezonde maaltijd zoal kan zijn.

Veggie of vegan, supersimpel

Het nieuwe boek van Miki Duerinck en Kristin Leybaert: Veggie of vegan, lekker simpel

Auteurs: Miki Duerinck, Kristin Leybaert
Foto’s: Heikki Verdurme
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: juni 2021
Aantal pagina’s: 176 pagina’s
Uitgever: Manteau
EAN: 9789022337608

Bron
Vegetarische Kookstudio

Ludo Vermeiren

Ik ben Ludo, rond de 70 jaar en een gepensioneerde arbeider in hart en nieren. Door zijn brugpensioen leerde mijn vrouwtje mij de kunst van het koken en kan ik haar dagelijks verwennen. Via de magie heeft ze mij de natuur leren kennen maar ik maar al te graag nu mijn ervaring van deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button