Spirituele Boeken

Smaakspoken

Het geheim van de zeven smaken

Auteur: Daan Faber
Illustrator: José Luis Garcia

Smaakspoken

Het geheim van de zeven smaken

Puck is negen jaar en woont samen met haar vader, chef Maro, boven zijn populaire restaurant. Na het overlijden van haar moeder leven ze er nu met zijn tweetjes. Puck mist haar moeder verschrikkelijk en haar vader is altijd druk aan het werk. Ze wil niets liever dan hem helpen, maar hij vindt haar nog te jong, want ‘goed proeven moet je leren’.

Als ze op een avond dit verdriet deelt met haar kat, komt de eerste van zeven Smaakspoken op bezoek. Deze kleurrijke figuren – zout, pittig, zuur, vet, umami, bitter en zoet – ontvoeren Puck naar hun werelden. Ze leren haar daar alles over hun unieke krachten. Maar kunnen zij Puck zo goed leren proeven, dat ze Maro eindelijk mag helpen in zijn keuken?

Smaakspoken

Het geheim van de zeven smaken

Auteur: Daan Faber
Illustrator: José Luis Garcia
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: mei 2021
Aantal pagina’s: 88 pagina’s
Uitgever: Volt
EAN: 9789021418766
Jeugdboek: vanaf 7 jaar, vanaf 8 jaar, vanaf 9 jaar, vanaf 10 jaar

Bron
Uitgeverij Volt

Ludo Vermeiren

Ik ben Ludo, rond de 70 jaar en een gepensioneerde arbeider in hart en nieren. Door zijn brugpensioen leerde mijn vrouwtje mij de kunst van het koken en kan ik haar dagelijks verwennen. Via de magie heeft ze mij de natuur leren kennen maar ik maar al te graag nu mijn ervaring van deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button