Spirituele Boeken

Een nieuw begin

Een kompas voor een andere manier van werken en leven tijdens en na corona

Auteur: Tony Crabbe

We hadden het al te druk en dat is nu, in tijden van corona, voor velen niet minder geworden. Inboxen stromen vol, to-dolijsten puilen uit, de scheidslijn tussen werk en privé is bijna verdwenen. Er is te veel informatie, te veel onzekerheid en we blijven het gevoel houden tekort te schieten.

Tony Crabbe nodigt je uit om deze periode te zien als een nieuw begin: een unieke kans om te experimenteren met een andere manier van werken en leven. Een benadering die meer impact heeft, gezonder is en zorgt voor een blijvende verandering, ook in het leven ná de crisis.

Tony Crabbe

Tony Crabbe is (bedrijfs-)psycholoog en auteur van de bestseller Nooit meer te druk. In korte tijd schreef hij zijn nieuwste boek Een nieuw begin. Dit nieuwe boek is een kompas voor een andere manier van werken en leven tijdens en na corona. Verder werkt hij als consultant voor onder meer Microsoft en Disney. Hij is verbonden aan de Universiteit van Londen en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Spanje.

Een nieuw begin

Bindwijze: paperback
Taal: Nederlands
ISBN: 9789024592234
Pagina’s: 208
Publicatiedatum: 07-05-2020
Prijs: € 14,99

Bron
Bron: Uitgeverij Luitingh-SijthoffVerdeling: VBK-België

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button