Spirituele Boeken

Recensie: Aarde Bewustzijn

Auteur: Marleen D’hose
Boek: Aarde Bewustzijn
Recensie: Dave Van De Moer
Inhoud: Aarde Bewustzijn


Het boek is onderverdeeld in vijf hoofdstukken.

Hoofdstuk 1. Verkenning
Gaat over wat de schrijfster heeft meegemaakt in haar leven met betrekking tot bepaalde plaatsen en de psycho-ecologie die voor haar zeer belangrijk is.

Hoofdstuk 2. Verbanden
De verbanden die er bestaan tussen de verschillende werelden en levensvormen en hoe die in de geschiedenis voorkomen en overgedragen worden.

Hoofdstuk 3. Natuurwezens
Voor mij het meest boeiende hoofdstuk. Hierin worden de verschillende natuurwezens besproken zoals de Nimfen, dwergen, reuzen, saters, faken en nog andere. Wie ze zijn en hoe ze in contact komen met de mens.

Hoofdstuk 4. De schepping
Hier het verhaal over de schepping van de aarde en het vergelijk van de verschillende scheppingsverhalen en wie er een belangrijke rol in heeft gespeeld.

Hoofdstuk 5. Netwerken
In dit hoofdstuk het verhaal van poortwachters en incarneren en sterven, interdimentionale voertuigen, wakkeren en andere.

De schrijfster vertelt zeer veel over haar persoonlijke leven en de ontmoetingen die ze heeft met natuurwezens en ze geeft ook veel informatie over bepaalde thema’s. Mythologie en het Noorse scheppingsverhaal worden vaak vermeld.

Aarde Bewustzijn

Auteur: Marleen D’hose
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: december 2020
Aantal pagina’s: 384 pagina’s
Uitgeverij: Hajefa
EAN: 9789463310284

Dave Van de Moer

Dave werkt als bediende verkoper bij Colruyt. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button