Spirituele Boeken

Aarde Bewustzijn

Auteur: Marleen D’hose

Aarde Bewustzijn

De Aarde is een levend organisme. Dit boek neemt je mee in haar levensverhaal. En dat begint lang voor de mens er een rol in gaat spelen. Alle scheppingsmythen, overal ter wereld, stellen de menselijke dimensie voor als slechts één van vele werelden binnen het bewustzijn van onze planeet. Binnen die werelden creëerden de natuurwezens, de oudste bewoners van de Aarde, een aantal ingenieuze netwerken. Dit zijn krachtige, hermetisch gesloten systemen, opgebouwd volgens universele wetmatigheden. Daardoor zijn die netwerken altijd blijven bestaan en zijn wij, mensen, altijd verbonden geweest met de natuurwezens, ook al waren gaandeweg steeds minder mensen zich daarvan bewust.

Door haar eigen onderzoek, groepsonderzoek en veldwerk te verbinden met mythologische bronnen, maakt Marleen D’hose een bewuste opening naar de rijkgeschakeerde wereld van de natuurwezens en hun interdimensionale netwerken. ‘Ik hoop van harte dat dit een aanzet zal zijn voor het maken van meer verbindingen met andere levensvormen op onze planeet dan die waar we nu weet van hebben.’

Aarde Bewustzijn

Auteur: Marleen D’hose
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: december 2020
Aantal pagina’s: 384 pagina’s
Uitgeverij: Hajefa
EAN: 9789463310284

Bron
Uitgeverij Hajefa

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button