Spirituele Boeken

De spirituele betekenis van mijn depressie

Anders denken over het beleven van emoties.

Auteur: Xiomara L. Coutinho

De spirituele betekenis van mijn depressie

Anders denken over het beleven van emoties.

Ieder mens krijgt weleens te maken met tegenslag. Enkele jaren geleden kreeg zij hier ook mee te maken. Ze was manisch depressief en wilde graag begrijpen wat er in haar aan de hand was. Haar gevoelens en belevingen begon ze te onderzoeken. Door dit zelfonderzoek kwam ze erachter dat het niet juist verwerken van emotionele gebeurtenissen tijdens de jeugd, later in de ontwikkeling voor problemen zorgt.

In dit boek neemt ze je mee in haar belevingswereld en de uitdagingen die ze heeft doorlopen in het begrijpen van haar manische- en depressieve stemmingen. Met behulp van haar spirituele gidsen is de belevingswereld haar persoonlijke onderzoekslaboratorium geworden.

Over de auteur

Xiomara Coutinho is geboren in 1983 Paramaribo, Suriname toen de slavernij al voorbij was. Van kleins af aan uit haar belevingswereld zich door dromen over onder andere de slavernijtijd. Door het slavenverleden van haar voorouders, heeft haar Winti religie zich niet positief kunnen ontwikkelen, wat van grote invloed is geweest op haar identiteitsvorming. Met dit eerste boek maakt zij als Surinaamse een begin aan het herstel van haar Winti religie die in haar bewezen heeft een holistische universele kracht te bezitten en haar beter heeft geholpen dan de reguliere geestelijke gezondheidszorg. Emoties zijn voor haar boodschappen van de universele levensenergie, de geest, die in ieder mens voor harmonie in het leven wilt zorgen. Het bijzondere van emoties zijn voor haar de invloed die de mens op zichzelf kan hebben door het kennen, doorlopen en beheersen van de eigen belevingen. Dit boek kan hierin ondersteuning bieden .

De spirituele betekenis van mijn depressie

Auteur: Xiomara Coutinho
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina’s: 154 pagina’s
EAN: 9789464310153
Uitgever: Boekscout

Bron
Uitgeverij Boekscout

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button