Het Lezers Hoekje

Yuletijd Nachtboek

Yuletijd Nachtboek

Let op
Dit werkboek dient gebruikt te worden in combinatie met het boek “Het geheim van de Yule nachten“.

Auteur: Edith Hagenaar

De twaalf Midwinternachten of Rooknachten zijn betoverde nachten, waarin de poort naar de wereld van Vrouw Holle openstaat. Met de oefeningen, introspectie en rituelen in dit dag- en werkboek heb je gereedschap in handen om die betovering in je eigen leven uit te nodigen en ten positieve aan te wenden.

Dit werkboek geeft je een krachtig energetisch kader om het oude jaar af te sluiten, en het nieuwe jaar vorm te geven. Je creëert een energetisch grid of veld, en elke oefening en elk ritueel voegt daar pure, intentionele energie aan toe.

Elke Yule nacht bouwt op de voorgaande en op deze manier laad je jouw persoonlijke blauwdruk voor het komende jaar op.

Het Yuletijd Nachtboek biedt jou een prachtig proces van transformatie tijdens de mystieke midwintertijd.

Plus gratis

  • Midwinter recepten
  • Midwinter sprookjes en hun esoterische betekenis
  • 2 meditaties
  • Speciale Yule legging (alles na aankoop beschikbaar als download via pagina 11 in het boek)

Yule Nachten

Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: november 2020
Aantal pagina’s: 112 pagina’s
Auteur: Edith Hagenaar
Uitgever: Palaysia Productions
EAN: 9789492412188

Bron
Uitgeverij Palaysia Productions

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button