Spirituele Boeken

Het geheim van de Yule nachten

Hoe je de magie van de 12 Yule nachten in jouw leven, en dat van je dierbaren brengt.

Het geheim van de Yule nachten

Een wegwijzer door de magische midwintertijd: Winterzonnewende – Joel – de 12 rooknachten. Hoe je de magie van de 12 Yule nachten in jouw leven, en dat van je dierbaren brengt.

De twaalf Midwinternachten of Rooknachten zijn van oudsher een magische en gewijde tijd, waarin, als het even kan, niet wordt gewerkt, maar gevast Ć©n feest gevierd, teruggekeken Ć©n voorspeld. Het is een tijd om los te laten, zich te zuiveren van de ballast van het oude jaar en te regenereren, maar ook om intenties voor het nieuwe jaar te belichten en bekrachtigen in het wassende licht en de groeiende kracht van de herboren zon.

In dit bijzondere boek ontdek je oude tradities, kwaliteiten en gebruiken die jou juist in deze moderne tijd een handvat geven om je leven bewust, zinvol en vervuld te maken.

Dit is aangevuld met praktische tips en oefeningen waarmee je elke afzonderlijke Yule nacht op een betoverende, spirituele manier kunt vormgeven en je energetisch kunt voorbereiden op het Nieuwe Jaar. ā€˜Het geheim van de Yule nachtenā€™ is jouw poort naar de mystieke midwintertijd.

Met gratis Vrouw Holle Yulereis (na aankoop beschikbaar als download via pagina 109 in het boek) Een waardevolle metgezel voor de mooiste tijd van het jaar, die je er elk jaar weer bij neemt.

Het geheim van de Yule nachten

Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: november 2020
Aantal pagina’s: 112 pagina’s
Auteur: Jeanne Ruland
Uitgever: Palaysia Productions
Vertaald door: Katrin Franz
EAN: 9789492412348

Bron
Uitgeverij Palaysia Productions

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button