Spirituele Boeken

Handboek Meditatie

Leer bewuster en lichter te leven.

Handboek Meditatie

Maak het leven bewust mee

Auteur: Deepak Chopra

Deepak Chopra brengt al zijn wijsheid samen in ‘Handboek Meditatie’
Meditatielessen van de leermeester zelf.

In het nieuwste boek van Deepak Chopra Handboek Meditatie krijg je meditatielessen van de leermeester zelf. Hij geeft meditatielessen voor meer aandacht voor de wereld om je heen en dit zorgt een beter en rijker leven. Deepak Chopra stond aan de wieg van de meditatie-revolutie die momenteel plaatsvindt in het Westen. Dit boek is het hoogtepunt van zijn lessen door de jaren heen. Deepak begeleidt zijn lezers in de beoefening van meditatie en laat ze de voordelen ervan ervaren.

Het resultaat daarvan is een leven dat wordt geleid met een open, vrij en creatief bewustzijn. Het handboek is inclusief nieuwe onderzoeksresultaten naar het effect van meditatie op je leven en een dagelijks meditatieprogramma.

Voor iedereen die meehelpt een wakkere wereld te creëren.

Deepak Chopra

Deepak Chopra (geboren in India) heeft als een van de eersten Oosterse wijsheden op grote schaal naar het Westen gebracht. Eerst als arts, daarna op het gebied van meditatie en yoga. Hij is auteur van meer dan 89 boeken, waaronder meerdere New York Times bestsellers, die in meer dan 43 talen zijn vertaald, waaronder het succesvolle boek Het zelfhelend vermogen uit 2018. Time Magazine noemde dr. Chopra ‘een van de top-100 helden en iconen van de eeuw’.

Handboek Meditatie, leer bewuster en lichter te leven

Auteur: Deepak Chopra
Pagina’s: 256
Verschijnt: 15 december 2020
Uitgever: Kosmos Uitgevers
EAN: 9789021578286
Prijs: € 22,50

ISBN e-book: 9789021578330
Prijs: € 11,99

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button