De Spirituele Wereld TV

De Boodschappenshow

Op zaterdag 4 juli 2020 om 20 uur kan je meekijken via de Facebookpagina van De Spirituele Wereld. Hans Van Dyck, Regilio Van den Bril, Cindy Meirsman en Timmy Van Den Heuvel heten je van harte welkom.

Cindy en Timmy geven deze avond je de boodschappen.

We kunnen al vertellen dat wij met Angeltje om 20:15 uur bellen voor een kort interview en consult.

Mail nu je voornaam, naam, geboortedatum en je vraag naar info@despirituelewereldtv.be. Indien jij je telefoonnummer geeft, dan nemen wij met je contact op tijdens de show en krijg jij een langere consult.

Je vraag kan gaan over liefde, relaties, carrière, kinderen, … Het thema gezondheid behandelen wij niet, heb je klachten raadpleeg dan je arts of specialist.

Bekijk hier ons Facebookevenement

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button