De Spirituele Wereld TV

De Boodschappenshow

Op zaterdag 4 juli 2020 om 20 uur kan je meekijken via de Facebookpagina van De Spirituele Wereld. Hans Van Dyck, Regilio Van den Bril, Cindy Meirsman en Timmy Van Den Heuvel heten je van harte welkom.

Cindy en Timmy geven deze avond je de boodschappen.

We kunnen al vertellen dat wij met Angeltje om 20:15 uur bellen voor een kort interview en consult.

Mail nu je voornaam, naam, geboortedatum en je vraag naar info@despirituelewereldtv.be. Indien jij je telefoonnummer geeft, dan nemen wij met je contact op tijdens de show en krijg jij een langere consult.

Je vraag kan gaan over liefde, relaties, carrière, kinderen, … Het thema gezondheid behandelen wij niet, heb je klachten raadpleeg dan je arts of specialist.

Bekijk hier ons Facebookevenement

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button