De Spirituele Wereld TV

De Boodschappenshow

Op zaterdag 4 juli 2020 om 20 uur kan je meekijken via de Facebookpagina van De Spirituele Wereld. Hans Van Dyck, Regilio Van den Bril, Cindy Meirsman en Timmy Van Den Heuvel heten je van harte welkom.

Cindy en Timmy geven deze avond je de boodschappen.

We kunnen al vertellen dat wij met Angeltje om 20:15 uur bellen voor een kort interview en consult.

Mail nu je voornaam, naam, geboortedatum en je vraag naar info@despirituelewereldtv.be. Indien jij je telefoonnummer geeft, dan nemen wij met je contact op tijdens de show en krijg jij een langere consult.

Je vraag kan gaan over liefde, relaties, carrière, kinderen, … Het thema gezondheid behandelen wij niet, heb je klachten raadpleeg dan je arts of specialist.

Bekijk hier ons Facebookevenement

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button