De Spirituele Wereld TV

De Spirituele Wereld TV | 4

Op donderdag 25 juni 2020 rond 20 uur kan je meekijken via de Facebookpagina van De Spirituele Wereld naar het praatprogramma van De Spirituele Wereld TV aflevering 4. Hans Van Dyck, Regilio Van den Bril en Cindy Meirsman heten je van harte welkom.

Onze gasten zijn

Soulpath vzw – Ruben Dewulf

Hij helpt je te verbinden in de diepte met jezelf en de natuur. Herbronnen, retreat, yoga, meditatie, …

Timmy Van Den Heuvel

Komt praten over edelstenen, kruiden, wicca, … magie.

Boodschappen

Cindy Meirsman geeft verschillende boodschappen, volg via de chat en geef een teken of jij een boodschap wenst. Komt er een duimpje bij je tekst, dan kom je zeker en vast aan de beurt.

Bron
Presentator: Regilio Van den BrilPresentator: Hans Van DyckPresentatrice: Cindy MeirsmanRubriek: Timmy Van Den HeuvelGast: Ruben Dewulf (Soulpath vzw)

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button