De Spirituele Wereld TV

De Spirituele Wereld TV | 4

Op donderdag 25 juni 2020 rond 20 uur kan je meekijken via de Facebookpagina van De Spirituele Wereld naar het praatprogramma van De Spirituele Wereld TV aflevering 4. Hans Van Dyck, Regilio Van den Bril en Cindy Meirsman heten je van harte welkom.

Onze gasten zijn

Soulpath vzw – Ruben Dewulf

Hij helpt je te verbinden in de diepte met jezelf en de natuur. Herbronnen, retreat, yoga, meditatie, …

Timmy Van Den Heuvel

Komt praten over edelstenen, kruiden, wicca, … magie.

Boodschappen

Cindy Meirsman geeft verschillende boodschappen, volg via de chat en geef een teken of jij een boodschap wenst. Komt er een duimpje bij je tekst, dan kom je zeker en vast aan de beurt.

Bron
Presentator: Regilio Van den BrilPresentator: Hans Van DyckPresentatrice: Cindy MeirsmanRubriek: Timmy Van Den HeuvelGast: Ruben Dewulf (Soulpath vzw)

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button