Spirituele Boeken

Gids voor spiritueel ontwaken

Laag na laag ontwikkelen

Auteur: Mary Mueller Shutan

Mary Mueller Shutanschreef met haar Gids voor spiritueel ontwaken een onmisbaar boek voor iedereen die zich op dit pad van ontwaken bevindt. Voor veel mensen is de onrustige tijd waarin we leven een wake-up call, een roep om het anders te gaan doen en van de gebaande paden af te wijken. Wanneer je begint met ontwaken komen je onverwerkte emoties en ervaringen vanaf je geboorte tot waar je in het huidige moment bent naar boven. Dankzij het ontwakingsproces kun je eindelijk het pad van verlichting en vrijheid bewandelen.

Gids voor spiritueel ontwaken beschrijft o.a. de twaalf lagen die je ontwaakte staat bedekken. Elke laag bevat verschillende emoties, pijn, verwondingen en patronen. Denk bijvoorbeeld aan pijnlijke ervaringen die je destijds niet kon verwerken omdat ze te overweldigend waren of emoties die je niet kon doorvoelen omdat ze te heftig en beangstigend waren. Met de hulpmiddelen en inzichten die in dit boek staan kun je deze lagen één voor één opruimen.

Deze diepgaande gids vol inzichten en oefeningen biedt waardevolle steun om je pad van ontwaken te blijven volgen.

In dit boek vind je:

 • een gedetailleerde omschrijving van de verschillende manieren waarop je spiritueel kunt ontwaken;
 • een heldere uitleg van het proces van ontwaken en de meest voorkomende ervaringen;
 • de verschillende staten die je tijdens en na het ontwaken kunt ervaren
 • praktische tips en oefeningen om tijdens je ontwakingsproces gewoon deel uit te blijven maken van de maatschappij.

Mary Mueller Shutan

Mary Mueller Shutan is een Amerikaans spiritueel healer en auteur met een master in Chinese geneeswijzen en een brede spirituele oriëntatie. Die gebruikt ze om mensen te ondersteunen in hun spirituele groeiproces.

Gids voor spiritueel ontwaken

 • Taal: Nederlands
 • Publicatiedatum: 25-02-2020
 • Uitgeverij: AnkhHermes
 • Verdeling: VBK-België
 • Bindwijze: paperback
 • ISBN: 9789020216677
 • Pagina’s: 288
 • Prijs: € 24,99
 • Bindwijze: e-book
 • ISBN: 9789020216714
 • Pagina’s: 283
 • Prijs: € 12,99

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button